AllmäntTankarTips

7 punkter i mitt huvud just nu

-Adventskalendrar

Julen närmar sig faktiskt. Mentalt är jag SÅ redo, för vi har redan börjat lyssna på julmusik? Och gjorde ett glädjeskutt i veckan när jag var inne på Åhléns och såg julpynt. Det fick mig att börja fundera på adventskalendrar. Tycker att samtliga i familjen är värda en fin adventskalender i år.

Jag skulle vilja ha en lyrrig till mig själv. Finns många alternativ som ger t.ex. god choklad och te. Jag personligen går mer igång på choklad så det lutar mot det!

Denna från Malmö Chokladfabrik känns lyxig, tänk att få starta 24 mornar med god choklad

Hittade denna Mumin kalender! Så himla fin men dessvärre innehåller den lakrits och det tycker inte tjejerna om

Oh WOW! Hittade också en prosecco kalender! 24 stycken miniflaskor med bubbel och rosé. Den kostar 1500 kr men måste beställas från England och då kändes det mäckigt. Fortsätter att leta efter den perfekta adventskalendern som innehåller choklad?

Glubbel

På tal om mousserande. Har ni sett Blossas lansering för i år? Glubbel!

Glubbel är en blandning utav glögg och bubbel och den kommer både som röd och vit. Med smak utav kanel, kardemumma, nejlika och citrus. Den måste jag testa?

Tolka Hugo

Hugo har satt ett tema för sin 30 årsfest. Dresscoden är ”Tolka Hugo”. Ett väldigt roligt tema och det kommer att bli roligt att se vad alla dyker upp i. Jag har flera olika tolkningar på Hugo. Man skulle kunna dyka upp i träningskläder, golf, hockey men också i en läcker klänning.

Jag klurar vidare på hans satta tema och hur jag ska klä mig. Har en bra idé som det just nu lutar mot

Helgen

I helgen åker vi på kryssning och är tillbaka i Stockholms hamn kl 06 på söndag. Snacka om delux ångest att behöva stiga upp så himla tidigt, men det kommer säkert att kännas värt efter ett kvalitativt dygn ombord på fartyget ❣️

Nästa weekend

Har snöat in mig på Köpenhamn och skulle gärna vilja åka på en weekend dit i vår. Vi har varit i Köpenhamn tidigare men bara en kort visit. Köpenhamn är vackert, och vill gå längst hamnen och äta smörrebröd.

Vart vill du åka på weekend? Några bilder från när vi var på Samsø

Tryffelsäsongen

Börjar nu i slutet utav månaden! Är du en sucker på tryffel precis som jag så ska du passa på att käka ute nu i slutet utav månaden och i november.

Resturang Aubergine på Östermalm har ett koncept sedan flera år tillbaka som dom kallar för ”tryffelveckorna”.

Jag bokade in en middagsdejt för mig och Hugo där, tryffelveckorna startar den 28e oktober och här är en bild på menyn från förra året?

För tidigt?

Är det för tidigt att dra på sig vinterjackan? Tycker att det gick så fort från varmt till kallt. Som från 0-100! Jag hann knappt med, och måste upp på vinden för att ta ner vinterjackan.

3 Kommentarer

  1. Nathalie

    Jag har haft vinterjackan ett bra tag nu. Det är så jävla kallt här så det har behövts. Till och med mössan har åkt på och jag undrar lite hur jag ska klara av vintern ?

  2. Josefin

    Beställde nyss hem adventskalendern från Glossybox, det ÄR ju världens mysigaste grej med en liten present varje morgon! ?

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting