TankarTräning

60 vs 60

 

Min normalvikt har alltid varit 60 kg. För sex år sen:

-Drack alkohol varje vecka
-Rökte ett paket cigaretter om dagen
-Åt rostmackor till middag
-Tränade aldrig

Idag väger jag 60 kg igen. Jag är tillbaka på min normala vikt men skillnaden är stor.

-Idag är träning ett av mina största intressen
-Jag har aldrig känt mig så stark som nu
-Jag äter hälsosam mat och har förstått att kroppen behöver mer än det som enbart är gott
-Jag identifierar mig starkt som en aktiv mamma som uppmuntrar till rörelse i detta relativt stilla sittande samhälle. De känns viktigt att förmedla något gott till mina kids

Jag är väldigt stolt över mig själv. Att jag startat från noll erfarenhet till att få en ny livsstil tack vare ett större intresse av hälsa och träning. Jag är också stolt över att visa ”mammor kan visst”. Män behöver inte vara med om förändringar i och med graviditeter men de gör vi kvinnor. Fick en konstig kommentar om att jag ej skulle förstöra min starka kropp av en till graviditet. De var de dummaste jag har hört. Min kropp skulle inte förstöras, den skulle ge oss ett till liv. Finns de på riktigt ett sånt tankesätt gällande graviditet? Jag skulle isåfall ”förstöra min kropp” alla dagar i veckan för mina döttrar och eventuella ofödda barns skull!

8 Kommentarer

 1. MP

  Jag är rädd för att få barn just för att kroppen förändras, och för att något ska växa i en. läskigt. Jag förstår givetvis tankesättet om att man skapar ett liv och det är det häftigaste man kan göra osv, men jag vill inte få en stor mage då jag redan kämpat (och ibland fortfarande kämpar) med att acceptera min mage som inte är helt platt. Hur ska jag då någonsin acceptera en degigare och ännu större mage efter en graviditet? Nej fy.. Efter en förlossning får man kanske en annan syn på det, för då ser man vad man faktiskt skapat och att man inte är ens egen första prioritering längre. Men det får tiden utvisa 🙂

 2. Louise

  Fan vad grymt!!! Coolt och motiverande inlägg, bra där!! U ! Heja dig och fortsätt vara så cool och stark!!????❤

 3. C

  Tyvärr så har jag hört just den kommentaren fast om dem själva, att dem aldrig skulle vilja förstöra sin kropp för ett till barn 🙁 då har de flesta haft 2 barn ..

 4. Alma

  Du är så fin! Du verkar ha ett sunt tankesätt och en sund relation till dig själv, vilket är otroligt viktigt. Speciellt i dagens samhälle där mycket handlar om att klanka ner på andra, vilket är så hemskt och helt absurt. Jag ser dig som en frisk fläkt i bloggvärlden med ditt sunda tankesätt!! Du verkar vara en fantastisk kvinna, mamma, fru, dotter och vän! Jag hoppas att du ger dig själv cred och kärlek! Stor kram ?

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting