TipsTräning

6 fördelar med att löpa

Det glädjer mig att jag fortsätter att utvecklas i löpningen. Förr sprang jag mer, jag har alltid hatat att springa men efter kidsen var det den första träningsformen jag tog mig an och med tiden började jag tycka om det.

Fördelar med att löpa:

-Det kräver inte mycket, egentligen bars ett par joggingskor
-Ett effektivt träningsätt, stick hemifrån när du vill. Spring så långt du vill och hur snabbt du vill
-När jag springer fokuserar jag mycket på andningen. Det är skönt att koppla bort alla andra tankar och egentligen springa tanklöst
-Att löpa är ett bra sätt att tävla mot sig själv. Klocka rundan, och försöka slå sig själv nästa gång
-När jag springer lyssnar jag ikapp dom poddar som jag gillar. Väljer alltid Spöktimmen först
-Att springa ökar din kondition

Som sagt, jag springer inte lika ofta just nu. Just nu är jag inne i en annan bubbla men försöker springa en gång i veckan. Imorse blev det 6 snabba km, det fick bli dagens pass.

Månadens positiva:

I samband med min julkalender fick jag hem en pulsklocka (En av er kommer ha chans att vinna en likadan lite längre fram) för att testa och skapa mig en uppfattning. Den har haft jättebra påverkan på mig! Jag har nämligen insett att jag har usel vardagsmotion under vinterhalvåret. Jag är frusen och är gärna inomhus. Arbetar mycket stillasittande och tar bilen från punkt A till B. Vardagsmotionen har försvunnit.

Men nu så- ställde in på min klocka att gå 12.000 steg om dagen som mål. Vissa dagar har jag klarat det, andra inte. Det har i vilket fall som helst gjort mig medveten. Jag har denna vecka tagit promenader till föris istället för bilen, jag tar trappor istället för hiss och vill helt enkelt inte glömma bort vardagsmotion när det är så enkelt att bars göra små ändringar i vardagen.

Tänker du på vardagsmotionen? Tycker du också den är svårare på vintern än på sommaren?

Idag:

Håller ett event tillsammans med Arla och Castello. Vi bjuder in till ett litet mingel med goda ostar och vill visa till roliga alternativ till glöggen. Jag som älskar ost blir hellre bjuden på ost är julgodis🙈

Efter eventet blir det raka vägen hem. I måndags och tisdags har jag inte hunnit hem fören kottarna lagt sig. Ikväll ska vi ta igen goset, julkalendrarna och våra experiment💗

Fick bli en svart klänning och röda läppar

5 Kommentarer

 1. Hanna

  Gillar du Spöktimmen så kommer du ÄLSKA Creepypodden!!😍 Så många gånger man gått själv längst en skogsbilväg i totalt mörker och lyssnat på creppypodden och nästa kastat blickar bakom sig, in i skogen i hopp om att inte se några ögon lysa elr höra kvistar knäckas😱 gillar verkligen dig och allt du gör! Så himla underbar och stark du är! Du gav min motivation till att ta tag i träningen efter min son föddes och jag har nu tagit mig runt en toughestbana 😁

 2. Magdalen

  Nej men gud vad vacker du är!! Vilket flow Paula!! Älskar din blogg!! Så underbar kvinna! Har följt sig sen start och du är en riktig power kvinna!

 3. Sanna

  Kan du inte skriva mer om din kost? Är också inne i en satsning med min träning, har själv två små barn och tycker det är svårt att hinna med samt att göra mat som alla gillar samt är bra för mig för att nå mina mål. Gör ni flera olika middagar? Vägde du din mat? Hade varit kul om du ville komma med tips 🙂
  Du inspirerar!

 4. Amanda

  Oh jag är också så sugen på en pulsklocka! Precis som du är jag dålig på vardagsmotion vissa årstider (blöta hösten, kalla vintern) och behöver en morot för att ta mig ut mer! Skulle även vara intressant att jobba för en bättre puls =D

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com