Kärlek

5 saker som jag saknar i vardagen

Semester och ledighet är fantastiskt och nödvändigt. Det är nu vi skapar energi och tar sats för hösten. Men det finns saker som jag ändå längtar till i vardagen:

-Kvällarna

Jag som människa får mycket gjort på kvällarna. Sådan har jag alltid varit. Nu när barnen är lediga går vi oftast upp samtidigt och går och lägger oss tillsammans. Tiden blir knapp och jag kan längta till att få somna till en film/serie eller få något jobb gjort.

-Bestyret kring matlagning

Åh, sommarluncher tar tid! Om en månad är vi tillbaka till frukost och middag och sen BASTA

-Att slippa tvätta

Växer inte tvättkorgen under semestern? Framförallt är det handdukar som tvättas mycket hemma hos oss

-Hämtningen

Man känner sig så älskad när man kliver innan för grinden och möts av ett springare barn som tjuter ”MAAAAMMAAAA”♥️

-Produktiviteten

Ändlösa dagar i ett barns värld medan det knappt känns som att man hunnit dricka upp morgonkaffet innan det är dags för middagen. Vissa dagar är det enda produktiva att tömma disken! Jag känner detta framför allt i mitt arbete. Jag som arbetar mycket med kreativitet känner inte att jag hinner skapa så mycket som jag vill.

Jag saknar helt enkelt känslan av att hinna med att skapa. Men den tiden kommer i höst??

Det är värdsliga saker jag längtar till men lever ändå i nuet. Det är nu vi skapar minnen, det är nu vi bildar kärnan till en barndom. Det må vara mindre produktiva dagar, för att tiden går till det viktigaste vi har- våra barn♥️

-Vad kommer du på dig själv längta till i vardagen?

11 Kommentarer

 1. Ingrid

  Men nej! Ge mej tillbaka maj och hela sommaren framför oss. Är inne på 2/3 semestervecka, får ångest att att tänka på jobb. Är inte alls färdigladdad. Hade behövt mer än 1 vecka ledigt med min fästman men med heltidsjobb som styr vår semester är de svårt att få till ledighet till båda ?? och sommaren, vart tog du vägen?! Endast 2grader imorse ?

 2. Zandra

  Jag började jobba i måndags och jag älskar att få komma tillbaka till rutiner igen!
  Det ska bli så skönt med rutiner som t ex. matvanor, träning och sömn. Jag uppskattar nästan alla rutiner man har i vardagen, man mår bara bra av att det!

 3. Johanna

  Såg precis dina marklyft på instastory. Du ska böja mycket mer på benen, det du gör är skadligt för ryggen

  1. Patricia

   Johanna, visa då Paula hur man utför korrekta marklyft, återkom med länk till videon så att vi alla kan se tack.

   1. J

    Varför denna spydiga kommentar? Alla vill inte illa med sina kommentarer! Jag skulle uppskatta om någon påpekade detta då man kanske helst vill slippa skada sig ???

    1. Patricia

     Johanna, att tillrättavisa Paula på hennes blogg (jo det är precis det du gör) istället för att skriva PM på instastory där du såg lyftet ser jag direkt som onödigt. Varför kommentera på ett blogginlägg som inte har något med marklyft att göra?
     Om du är så mån om att Paula ska lyfta rätt så lär henne, visa själv då som den sanna internetkompisen du är.
     En idé, lägg ut på din instastory och tagga Paula så kan hon och alla andra se det.
     Eller maila mig som du föreslog, men i min inkorg gör det ingen nytta 🙂
     Tror för övrigt att folk på Paulas gym skulle kommentera hennes marklyft om de var dåliga 10 fall av 10.

  2. Sofia

   Det är absolut inte skadligt för ryggen, det är mer skadligt att inte träna alls. Finns ingen som helst forskning som stödjer det du säger. Det ser jättefint ut, fortsätt vara en inspiration Paula!
   Med vänlig hälsning, Sofia, fysioterapeut

   1. Marita

    Fast lyfter du med ryggen istället för benen och lufter tungt så är det klart som korvspad att ryggen tar stryk! Har själv gjort misstaget några gånger när jag tagit för mkt vikt och slarvat med tekniken. Det har jag fått sota för sen
    med ont i ryggen.

 4. D I A N A

  Jag brukar saknar rutinen i kosten, jag äter inte alls lika bra och de tider jag bör, när jag har semester. Men nu äntligen är jag på banan igen. 😀

Visa alla 11 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting