Träning

5 km löpning…

…Done! Det var skönt att komma ut och springa trots att jag drog mig länge innan jag väl knöt på mig skorna. Det är den träningen som man egentligen inte orkar med som räknas!

Innan löpningen så hade Hugo hemmaträning. Jag kallar det cirkus, mer bilder finns inne på Hugos blogg HÄR =)

6 Kommentarer

  1. Nici

    Hej Paula!

    Din blogg funkar inte riktigt som den ska i webbläsaren Google Chrome! När jag går in via Chrome så kommer detta upp som sista inlägg, medan om jag går in via min iPhone eller bara byter webbläsare till Explorer så ser allt ut som det ska igen!

  2. Emma

    Detta inlägg är det sista jag kan se när jag går in på din blogg och väljer rätt månad. klickar jag bara in utan att välja månad är det sista inlägget jag ser när du va och åt frukost med din mamma på ett mysigt litet fik. Din blogg strular alltid på något sätt via mobilen och det är jättesynd 🙁

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com