Videos

4 favoriter i repris

Lilla Molly, är det här tacken för att man gett dig liv? =) #Nakenchock

När Molly var liten gillade hon att härja på nätterna

Alltså, mitt hjärta smälter när jag tittar på den här goa videon!

Så gosig när lillan är nyvaken

Pussattack

13 Kommentarer

 1. Ida

  Hej! Läser din blogg vsrje dag och blir inspirerad, du är en människa att se upp till då du verksr vara dig själv och alltid bryr dig om andra! Men tänkte på de med att du skrev om du kommerin på utbildningen du sökt, hur gick det? Vart och vilken utbildning? Kram!!

 2. Marie

  Ni tycker inte att ni exponerar Molly väldigt mycket? Ni är en härlig familj och allt, jag bara slås av tanken hela tiden att ni exponerar er väldigt mycket hela tiden. Framförallt då Molly…Alla tycker ju olika om detta med att visa upp sina barn och exponera dem hejvilt på nätet. Jag kan bara inte sluta tänka på hur det blir i framtiden…vad ska Molly tycka om det när hon blir äldre? Jag vet inte om jag hade velat att hela världen skulle haft tillgång till privata videor och foton av mig, i överflöd. Funderar också på vart ifrån det enorma behovet som många har kommer ifrån av att exponera sitt liv och framförallt sina barn så extremt mycket. Barnen har ju ingen talan när de är så små…

  Undrar bara hur ni tänker omkring detta?

 3. Elisa

  Vilka härliga videos, jag blev jätteglad av att se dem! Ser gärna fler videos på er alla i bloggen, speciellt på lillan bus. Värmer hela vägen in i hjärtat!

 4. Alina

  Jag måste bara kommentera, du är så otroligt vacker så himla underbar och du verkar vara en så otroligt fin person, en underbar mamma! Det lyser om dig och hugo ni strålar KÄRLEK på långa vägar och det är så himla fint att se, att ni fortfarande är typ nykära! Ni är ett riktig team och Mollie gör er till ett! Ja vad vill jag ha sagt, har följt dig ett bra tag och jag kommenterar för den delen aldrig men idag var jag bara tvungen. 🙂 vill att du ska veta att du är en förebild verkligen och jag är så otroligt glad att det finns så fina människor här i världen! Du är du och så jordnära och detta gör dig ännu finare!! Jag är själv nybliven mamma till en prinsessa och detta har du säkert hört flera gånger men jag känner väl igen mig själv i mycket av det du gör o skriver, så Tack Paula för dig, din familj och för bloggen!❤️ Massa kramar till er!!

 5. Jeanette

  Hej paula!
  Gud vad härliga videos:-) jag har följt din blogg ganska länge och känner mig så lik dig på många plan! Bor i en 4a i gröndal med min sambo, vår dotter på 1 år och vovvsing. Min fråga är helt enket om du har lust att ses och ta en prommis?:D

Visa alla 13 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting