BilderBröllopKärlekTips

3 tips till er som inte vill att gästerna ska ha tråkigt

 

Gud, som jag oroat mig över just detta! Att våra bröllopsgäster skulle ha tråkigt, eller att det skulle bli en stel stämning. Vi samlade ihop alla våra älskade men man vet aldrig hur det kommer att bli.

Vi funderade och funderade-hur kunde vi skapa så bra förutsättningar som möjligt för att våra gäster skulle ha det bra medan vi stannade kvar vid kyrkan för att fotografera?

 

Tips nummer ett:

Efter vigseln var det kramkalas. Vi ville hälsa på alla redan då, så att vi efter vår skål kunde sätta oss till bords ganska fort. Och för att det ska bli ett naturligt häng behövs det något att samlas kring/runt. Direkt efter vigseln bjöd vi på kaffe, bulle och saft. Alla blev löjligt förtjusta i idén av att ha ett kaffebord utanför kyrkan. Det minglades och alla hade trevligt i väntan på bussen som skulle ta alla gäster ut till slottet.

Bullarna kommer ifrån ”Annas bageri”. Bullarna är tydligen heliga för Mariefred. Nu såhär efter bröllopet förstår jag! Det räckte inte med en för mig, utan det slank ner två =)

Först ut var lilla Tiki, hon möttes av jubel och kärlek <3

Man och fru Rosas 

Och kramkalaset startade. Bullarna stod precis i närheten så det blev en smidig övergång till mingel 

Bästa Tapi, vår toast master. Det ser ut som att vi ska kyssas haha 

Shawn och Pischa <3

Älskade Max. Det värmer hela mitt hjärta att våra barn är älskade av så många. Av våra familjer och av våra vänner 

I en egen liten bubbla 

 

Tips nummer två:

Innehåller annonslänk

Ett live band… här snackar vi om att skapa en känsla. Vackra sånger och levande musik. Vi anlitade en kvartett från Kolibrigruppen. Det märktes att Ebba (sångerskan) och company var vana vid detta. Allt gick supersmidigt och de riggade upp allt som behövdes samma eftermiddag. Det var tacksamt att vi som brudpar bara kunde ta ett steg tillbaka under dagen D. Bandet spelar i hela Sverige och hjälper till med att hitta rätt musik för att skapa den rätta atmosfären oavsett sammanhang. Hos oss spelades mycket Bond..

Vill ni ha kontakt med Kolibrigruppen så kan ni kika in dom på instagram under @kolibrigruppen

 

Såhär såg det ut på vårt bröllop:

 

Tips nummer tre:

Innehåller annonslänk

 

Vi hade som sagt ca 1,5 timmes ”dötid” mellan vigseln och middagen. Vi var kvar vid kyrkan och fotade samt hade en stund helt ensamma med våra barn. Gästerna anlände till slottet där en beerpong turnering väntade. Jag har som sagt oroat mig för att gästerna skulle ha ”tråkigt” och vi ville att folk skulle lära känna varandra. Det var faktiskt en av mina tärnor som föreslog just en beerpong turnering. Hon hade som gäst varit på ett annat bröllop som gjorde så.

Turneringen blev en succé- alla tyckte det var roligt och tog det på blodigt allvar. Stämningen var på topp och det blev sådär lekfullt som vi hade föreställt oss. Så ett hett tips för alla er som oroar er för att gäster ska ha tråkigt, anordna en aktivitet. En turnering av något slag. Beerpongen blev en stor hit och förde samman våra gäster.

 

Bord, bollar och glas kommer ifrån Beerpongkungen.se

Kan ni tänka er att det haglade en timme innan vigseln? Jag stod inne i slottet och peppade mig själv. ”Det kommer att gå bra- vi får flytta in live bandet och beerpongen” Men så blev det en magisk och varm kväll. Vi tog verkligen sommarens sista helg <3

Hello hotness 

Så bordskartan hängde nere vid minglet. Här såg man vilket nummer man tillhörde både till turneringen och till bords vid middagen. På alla beerpong bord stod nummer utställda så det var enkelt för alla att se vart man skulle spela (är för övrigt sjukt nöjd med denna bordskarta!)

Ser ni hur läckert klädd alla var? Älskade vår dresscode och att tjejerna var SJUKT sexiga 

Vid bryggan intill minglet hölls vår skål

Daniella på Ösmo Plantshop gjorde ett fanatiskt jobb med att klä in bryggan i blommor

Tapi. Älskade, bästa Tapi. Han gjorde hela middagen. Världens toast master. Här tar han ton och samlar alla för vår ankomst. I love you! 

// Bilder: Sandra Rogers 

4 Kommentarer

 1. Julia

  Hur gjorde ni med barnvakt till kvällen sen? Nyfiken på hur man kan lösa det när man vill ha med släkt och vänner till festen ?

 2. Maria

  Hej Paula! Har precis läst inlägget om kommentarerna på dina bröst. Och jag blir så jävla ledsen å se de. för jag är nämligen avis på dina bröst och tycker helt ärligt att dom är GOALS! <3
  Jag tränar väldigt mycket och har alltid gjort,och drömmen för mig är att ha lite mindre bröst, eller inga alls 😛

  I mina ögon är dina bröst ett tecken på hur stark och hälsosam du är med träning, kost och balans. De ska ingen ta ifrån dig. För de är de vackraste som finns!

  Jag har haft komplex för min kropp. Tills jag insåg att jag ska fokusera mer på va den KLARAR! Jag är stolt över min kropp och den fysiska förmågan den har, skit samma då hur den är formad, sålänge jag får va stark, uthållig och full av energi!

  Brukar inte kommentera, men jag vill bara säga att de finns även folk som är avis på dina bröst 🙂 Och vill att du ska veta de! Du är grym! Och dom som ens tar tid att kommentera någons kropp negativt borde få en smocka ! Ha en fin dag

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting