ANNONS
Integritet på Tailsweep

6 tips på morsdagpresenter

/


Det är mammornas dag på söndag
🥰. Detta har barnen stenkoll på och Molly var så gullig (& listig!).

Molly: Det är mammornas dag på söndag.

Jag: I know älskling.

Molly: Jag tänkte om du kanske ville ha en familjedag och köra gokart?

Hon känner mig så väl och vet att det jag uppskattar mest är tid med familjen. En kompis till henne körde gokart i helgen så att hon just föreslog det handlar nog mer om egna intressen 😅.

Tänkte köra en traditionsenlig tips-lista med fina presenter till mamma. Eeeellerr till dig själv, skicka till din partner 😇.

Parasoll

Mina två första tips är prylar som jag själv precis har införskaffat. Det första är det här urgulliga parasollet.

Finns hos rusta, medlemspriset är 499 kr och det finns i vitt också.

Dekorationsställning

Har suktat efter den här länge! & när nya utemöblerna anlände slog jag till.

Skulle vilja hänga levande ljus i ställningen, tänk vad mysigt att sitta här om kvällarna. Även denna finns hos rusta för 249 kr.

MOM ring

Hur fin? Finns här hos Edblad.


Serum

Mitt favoritserum från Biotherm har jag gett bort flera gånger, och varje gång blir det lika uppskattat. Man kan säga att det är ett litet hudvårdsmirakel.

Jag upplever att min hy har blivit fastare, mjuk, återfuktad och glowig. Det ger ett konstant lyster!

Fröbomber

“Väck din trädgård, balkong eller fönsterbräda till liv med de färgglada fröbomberna. Fröbomberna innehåller en blandning av frön för olika växter: koriander, oljedådra, malva, vallmo, åkerklätt, blåklint, kamomill, persisk klöver, rosklöver och alexandrinklöver.” Kommer från Søstrene Grene.

MAGIC MOM CRYSTAL KIT

Kitet från Oh la moon innehåller:

Blåkvarts sägs vara kristallvärldens Self Care-kristall som påminner dig om att ta lite extra tid till för dig själv för att boosta ditt välmående. Ta hand om dig själv och unna dig något som får dig att må bra, det förtjänar du! Self care is the key! 

Citrin påminner dig om att du är en QUEEN! Den här kristallen sägs vara som din privata lilla hejarklack som peppar dig och boostar dig med ny, härlig energi. 

Rosenkvarts sägs vara en kärlekskristall som påminner dig om att du förtjänar ovillkorlig kärlek, både från dig själv och andra. Den sägs också kunna stärka relationer och påminna dig om att jag älskar dig, to the moon and back. Ha den nära de dagar du känner att du behöver en extra kärleksboost!

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00