Analogt är tydligen det nya

Så vi hyrde en analog kamera och knäppte några bilder. Det kändes konstigt att inte kunna se hur bilden blev. Tänk om vi hade blundat på alla 😂.


Framkallningen tog över en vecka men det var det värt. Här är min favoritbild, den kommer jag framkalla och ställa på skänken i matsalen här hemma❤️.


Här är Hugos favoriter, så mysiga.


Det blir verkligen en speciell känsla med analoga foton, fattar verkligen grejen.


Man skulle kunna tro att dessa är tagna på 70-talet. Eller hur? 😍.

Stads-Pulkis.

Inte en enda bild blundade vi på. TUR!

8
75

Torsdagstatus

God eftermiddag torsdag!

Min förmiddag har spenderat hos Stronger. Vi hade långmöte om aktiveringar kommande månader. Säger bara, håll utkik!

Nu i maj kommer jag att tävla ut sprillans nyheter till dig och din mamma 🥰. I juni får jag dra ihop ett eget team till.. Color run! Helst av allt skulle jag vilja bjuda in er allihop men har bara 10 platser denna gång så kör en utlottning strax innan. & i augusti vill jag styra upp ett löpevent. Tänk vad roligt om vi tillsammans kan få lite coachning av en riktig löparcoach!

Det känns så himla, himla bra med stronger. Har världens härligaste team bakom mig som är så otroligt lösningsorienterade. Dom lyssnar på mina idéer och låter mig styra och kan säga att så gör absolut inte många stora företag. Glad i hela själen efter ett inspirerande möte och allt kul som ligger framför oss 🥰.

Reality check: Nej men snälla rara. Igår drog Molly fram matteläxan med area. Totti balotti glömt bort hur arean räknades ut och efter en snabb googling var jag tillbaks till att kunna agera läxhjälp. Höjden gånger bredden.

Jag läste matte B och tyckte matte var roligt i skolan. Men idag stöter jag sällan på annat än räkning. Det var verkligen en reality check igår när läxan kom fram, hur mycket jag har glömt bort 😂. Fasar nästan för läxorna i högstadiet, ännu värre blir det väl i gymnasiet. Hej hej Studdy Buddy!

Matsäcksinspo: Fick en önskan om att dela med mig av vad barnen fick för matsäck häromdagen på idrottsdagen. Jag är en sådan curl-förälder som frågar barnen vad dom vill ha 🙈. Dock förstår jag inte varför jag frågar för variationen är lika med noll. Svaret är alltid ”Makaroner och köttbullar”.

Så dom fick pasta med köttbullar. Vatten, en liten termos med varm choklad, bär och några gifflar var. Varsågod för matsäcksinspon 😂.

Min virriga mamma:

Paula: Jag bokade resturang nu på lördag kl 17.
Mamma: Vad trevligt, vem ska du gå med?

Paula: Eeh dig?

Mamma: Med mig? Nej jag kan inte jag ska till Finland.

Mamma arbetar inom demenssjukvård och jag har frågat om hon kan göra en utredning på sig själv efter veckans stora miss. Jag hade bjudit ut mamma för att gå på konsert. Och inte vilken som helst utan en av hennes favoritartister – Eros Ramazzotti.

Hon hade totalt missat att skriva upp i kalendern och ska nu till Finland. Det finns inget att göra åt, det kommer fler tillfällen. Men vi blev snopna båda två. Har ingen större lust att gå utan mamma så kikar just nu runt om någon annan vill ta våra biljetter.

Idag: Leonore har fått en ny cykel och skulle sova med den om hon fick. I eftermiddag ska vi cykla (oklart vart hon vill) och ta med matsäck. Hon tycker det är mysigt att käka utomhus och gör det enkelt för mig själv. Det blir pastasallad med grillad kyckling.

Ikväll kommer Hugo hem. Vi är helt inne i Gåsmamman och det har varit tortyr att inte titta dom kvällarna han inte varit hemma. Det blir Gåsmamman ikväll med andra ord!

6
69

Lunch med Klong

Igår var vi bjuda till en riktig lyxlunch!

Till Klongs studio. Det kan man ju inte missa, när dom ska presentera nyheter.

Vi satte oss till bords och maten ansvarade Jesper Blomqvist för. Ni vet ägaren av populära pizzerian 450 Gradi.

Snacka om utsökt pizzasallad.

Medans vi åt berättade grundaren till Klong om hennes resa. Hon jobbade på bank och kände en dag för att göra något helt annat.

Studion var såklart full med prylar. Villhöver allt.

Denna vas ”Alba” är en nyhet. Hur fin?

Nu i maj inleder Klong ett samarbete med Childhood. 15% av intäkterna på dessa krukor går oavkortat till Childhood, fint.

Tusen tack för en inspirerande lunch på alla sätt och vis!

1
46