Pulkan Trendspanar – 8 kaftaner jag vill lägga vantarna på

Det första vårtecknet är när GB glass släpper sina glassnyheter och första sommartecknet är när märken släpper kaftaner. Jag ÄLSKAR flexibiliteten, att det går lika bra att använda som en dra-på-klänning på stranden som med klackar inför en middag!

Jag har trendspanat och hittat åtta jag skulle vilja lägga vantarna på. Den första tycker jag är döläcker, finns i blått också. 

Älskar även denna från Indiska.

En variant på den klassiska lilla svarta.

Riktigt stilig och praktisk med fickor.

Waaaow, nästan min favorit.

En mer avslappnad kaftan.

Det HÄR är min favorit!


// Vilken tyckte du var snyggast?

4
34

Tisdagsstatus


Innehåller reklam för Clean Sav:D

Godmorgon soliga tisdag! Hoppas att ni har sovit gott och är taggade på denna dag. Jag känner mig lite småstressad för jag har många punkter att pricka av innan det är dags att hämta hem barn.

-Köra tillbaka en lånad (enorm) trädgårdsmaskin

-Hinna träna innan möte

-Möte

-Jobba och skriva

-Skjutsa Molly och kompisar till träning

-Laga middag

Maskinen är redan lastad i bilen ( hej hej ryggskott) så förmiddagen fram tills mötet är lugn. Det är mer eftermiddagen jag är oroad för. Hade verkligen behövt börja förbereda för Mollys kalas också men det får vänta tills Hugo kommer hem från Spanien.

Glimtar ur min telefon: Hunnit med en härlig kvällspromenad. Morgonpromenad är ju min grej men under kvällspromenaden började jag tveka. Är det härligare på kvällen? Vad säger du?

Gosat med Greta i mammas hippie sovrum. Smaken är som baken 🙃.

Kommit tillbaka till mitt älskade Ignite.


Smakat på Clean Sav:Ds nya smak Mango för första gången. Blev överrumplade överraskad över hur god den var, smakade och doftade verkligen mango utan att vara sådär irriterande söt. Prova 😋🥭.


Gårdagens stora händelse i vårt liv var att Leonore tog fler hål i öronen.


Som hon dividerat och argumenterat för detta. I Spanien sa vi tillslut ja och igår studsade hon in på salongen. Leendes tog hon sina hål och skuttade ut mallig och glad. Känner så väl igen mig i Leonore. Jag hade också många hål i öronen och min bästa dag i livet var när jag fick pierca mig i naveln endast 15 år gammal.

Sånt får dock vänta i många år till och även fler hål på andra ställen i öronen.


Medans vi var i Spanien startade Hugo och hans pappa projekt-tomt. Stora maskinen som är lastad i bilen är en slipmaskin som gått varm på trädäcket. Jag är så tacksam och ser hur fint det kommer att bli. Dock lite stressad att vi kör familjekalas här i helgen. Vi får ställa ut alla utemöbler lite provisoriskt för att sen fortsätta. 

Fler som fixar och donar nu?


Min undran till er: Såg att det kommer en femte säsong av ”Stranger Things”. Kommer tydligen bli den sista. Jag har inte sett första säsongen, inte ens ett avsnitt. Är det värt att börja titta? Har jag missat livets bästa serie?


Nu är det kört: 

Med stort K. Jag och Hugo började köra Wordfued.

Amen det är så roligt. Ska introducera det till Molly också, hon kommer också tycka att det är roligt att köra.

Hyfsad hetsig!


Ha: En fin tisdag 🫶🏼.

6
55

5 saker som förändras med åldern


Under vår påsklovsresa kom jag fram till många insikter som jag tror har med åldern att göra. Att man faktiskt förändras och landar för varje år som går. Jag är betydligt lugnare nu än för bara några år sedan.

Koppla av och koppla bort

Fick en rapport om att min skärmtid minskade med 83% förra veckan (!!!!). Det är visserligen lite orättvist bedömt eftersom att jag arbetar mycket med min telefon men ändå.

Idag har jag pratat med vänner och familj. Dom vet vid det här laget att jag ofta checkar ut totalt och gör mig själv oanträffbar. Det är himla skönt att koppla av och koppla bort på semestern.

Hudvårdsrutinen

För över 10 år sen använde jag på riktigt bara tvål och vatten. Kanske någon nattkräm också. Idag reser jag med en necessär fylld med bara hudvårdsprodukter. En stor skillnad nu från då är att jag är intresserad. Fick nys om att man MÅSTE ha ett vitamin C serum så det ligger högt på min villhöver lista.

Myset hemma

Väljs 9 gånger av 10. Visst är det kul att klä upp sig och gå ut och käka men det är enklare och mysigare att stanna hemma. Semesterkvällarna blir härligare, framför allt om man har sjövilda barn som vill leka in på småtimmarna.

Allt börjar värka

Pulkan har gjort illa knät och har nästintill inflammation i vaderna. Knät drog jag till i en fotbollsmatch och värken i vaderna beror på löpning i upp och nedförsbackar. Jag och Hugo låg och myste i sängen och han hade också värk i kroppen efter en padel match. Vi konstaterade att vi blivit äldre och smått måste börja ta hänsyn till det i vår fysiska aktivitet. Vi har inte längre råd att slarva med t.ex. uppvärmningen.

Baksmällan

Behöver jag ens förklara? Efter en vinmiddag mådde jag dåligt i två dagar 😂.

Något jag hoppas aldrig förändras:

Barnasinnet

Jag tror att ett levande barnasinne är en tillgång och gör så att vi blir lyckligare. Jag vill garva mig igenom livet och aldrig sluta leka, skämta och skratta. Jag kommer värna om det för resten av mitt liv 🫶🏼.


// Fyll på listan med dina erfarenheter! 

2
70