ANNONS
Integritet på Tailsweep

Fredagsstatus

/

Godmorgon FRIYAY✨✨✨✨.

Kände mig fasligt trött igår och somnade redan vid kl 21. Huvudet sa ifrån och jag lyssnade på den signalen. Det var oerhört skönt att sova lite extra en helt vanlig torsdag till fredag.

Glimtar ur min telefon: I onsdags tog jag med mig sushi hem till en vän.

Såna vardagskvällar är så himla värdefulla. & kan vi diskutera sushin från Lulus…

Helgens planer: Idag kommer grabbarna över på middag. Vi släppte idén om att försöka få tag på platser till talang finalen och ser på den hemma istället.

Imorgon ska vi fira min pappa som fyller år och på söndag har Molly cup. Har fått carving på att äta raggmunk/råraka med räkor så jag hoppas att vi käkar det på söndag.

Börjat planera inför Mollys födelsedag: Jag är totalt hopplös. Sagt till mig själv att inte börja tänka/planera födelsedagen riktigt ännu men jag blir så taggad att jag inte kan hålla mig. Lördag 22a april fyller lilla loppan 10 år. Samma dag har Leonore gymnastik uppvisning (typiskt) så tänker att på eftermiddagen får hon fira med sina vänner. & så firar vi i familjen dagen efter.

Räknar jag närmsta familj, med kusiner och gudföräldrar är vi 50 pers 😂😂. Det går inte att ha kalaset hemma. Eller går gör det ju men det känns otroligt trångt. Bett mamma att kika om lokalen i hennes hus är ledigt. Då kommer ”problem nummer två”. Maten. Känner någon till en bra catering firma? När man googlar kommer bara en massa oinspirerande hemsidor upp. Gillar mänskliga rekommendationer mer.

Gårdagens notering: I takt med att eftermiddagarna blir ljusare känns det som att man vinner mer tid. Som igår, vi hann ut i skogen en stund på eftermiddagen innan Leonores gymnastik. Skulle aldrig ha gått ut i skogen om det hade varit mörkt.

Fredagens fråga: Såg att vår lokala blomsterbutik har fått in påskris. Är det för tidigt att börja påskpynta? Frågar åt en kompis 👀.

15

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00