Fredagsstatus

Godmorgon FRIYAY✨✨✨✨.

Kände mig fasligt trött igår och somnade redan vid kl 21. Huvudet sa ifrån och jag lyssnade på den signalen. Det var oerhört skönt att sova lite extra en helt vanlig torsdag till fredag.

Glimtar ur min telefon: I onsdags tog jag med mig sushi hem till en vän.

Såna vardagskvällar är så himla värdefulla. & kan vi diskutera sushin från Lulus…

Helgens planer: Idag kommer grabbarna över på middag. Vi släppte idén om att försöka få tag på platser till talang finalen och ser på den hemma istället.

Imorgon ska vi fira min pappa som fyller år och på söndag har Molly cup. Har fått carving på att äta raggmunk/råraka med räkor så jag hoppas att vi käkar det på söndag.

Börjat planera inför Mollys födelsedag: Jag är totalt hopplös. Sagt till mig själv att inte börja tänka/planera födelsedagen riktigt ännu men jag blir så taggad att jag inte kan hålla mig. Lördag 22a april fyller lilla loppan 10 år. Samma dag har Leonore gymnastik uppvisning (typiskt) så tänker att på eftermiddagen får hon fira med sina vänner. & så firar vi i familjen dagen efter.

Räknar jag närmsta familj, med kusiner och gudföräldrar är vi 50 pers 😂😂. Det går inte att ha kalaset hemma. Eller går gör det ju men det känns otroligt trångt. Bett mamma att kika om lokalen i hennes hus är ledigt. Då kommer ”problem nummer två”. Maten. Känner någon till en bra catering firma? När man googlar kommer bara en massa oinspirerande hemsidor upp. Gillar mänskliga rekommendationer mer.

Gårdagens notering: I takt med att eftermiddagarna blir ljusare känns det som att man vinner mer tid. Som igår, vi hann ut i skogen en stund på eftermiddagen innan Leonores gymnastik. Skulle aldrig ha gått ut i skogen om det hade varit mörkt.

Fredagens fråga: Såg att vår lokala blomsterbutik har fått in påskris. Är det för tidigt att börja påskpynta? Frågar åt en kompis 👀.

15
60

Idag var jag på konsultation

Ogillade tanken på att stå halvnaken framför en främmande människa men det gick bra. & det kändes så bra.

Läkaren gick igenom händelseförloppet och hur operationen kommer gå till. Pedagogiskt gick han igenom risker, eventuella komplikationer och garantier.

Min läkare lyssnade på mig. Tog hänsyn till vem jag är, hur jag ser ut och hur jag är byggd. Han föreslog implantat anpassat efter min livssituation. Jag fick sätta på mig en bh som vi fyllde med olika storlekar på implantat. Fick en otroligt bra känsla utav det och det hjälpte mig att komma fram till vad jag själv vill ha.

Han frågade vilket senario som hade varit värst. Om brösten skulle bli för stora eller små. ”För stora helt klart!” var mitt spontana svar. 

Det kändes skönt att gå på en lyckad och trygg konsultation. Jag bokade in ett datum längre fram i höst och det känns också otroligt skönt och tryggt. Jag vill leva mitt bästa liv i vår och sommar. Bada, träna och vara blöt och fuktig. Det kommer absolut vara en utmaning mentalt att efter operationen ta det lugnt i några månader men det är en följd jag är villig att ta.

Jag vill så gärna vara bekväm i hela mig, vilket inkluderar brösten. Jag har aldrig varit storbystad och det är ingenting jag eftersträvar nu heller. Bara att bli bekväm i hela mig 🫶🏼.

9
218

Helkroppspass

Här kommer ett pass som jag körde i början av veckan. Ett pass som inkluderar hela kroppen. Ta med det till gymmet och kör i helgen vettja! Kolla om en kompis eller partnern vill hänga med 🥰.


1️⃣
6 utfallssteg

2️⃣ 6 hantel snatch (per arm)

3️⃣ 6 biceps curls + axelpress

4️⃣ 6 armhävningar

X 4-6 varv med två minuters vila mellan varven 💥. 

Snygg-dressen kommer ifrån Stronger.

1
33