ANNONS
Integritet på Tailsweep

Idag var jag på konsultation

/

Ogillade tanken på att stå halvnaken framför en främmande människa men det gick bra. & det kändes så bra.

Läkaren gick igenom händelseförloppet och hur operationen kommer gå till. Pedagogiskt gick han igenom risker, eventuella komplikationer och garantier.

Min läkare lyssnade på mig. Tog hänsyn till vem jag är, hur jag ser ut och hur jag är byggd. Han föreslog implantat anpassat efter min livssituation. Jag fick sätta på mig en bh som vi fyllde med olika storlekar på implantat. Fick en otroligt bra känsla utav det och det hjälpte mig att komma fram till vad jag själv vill ha.

Han frågade vilket senario som hade varit värst. Om brösten skulle bli för stora eller små. ”För stora helt klart!” var mitt spontana svar. 

Det kändes skönt att gå på en lyckad och trygg konsultation. Jag bokade in ett datum längre fram i höst och det känns också otroligt skönt och tryggt. Jag vill leva mitt bästa liv i vår och sommar. Bada, träna och vara blöt och fuktig. Det kommer absolut vara en utmaning mentalt att efter operationen ta det lugnt i några månader men det är en följd jag är villig att ta.

Jag vill så gärna vara bekväm i hela mig, vilket inkluderar brösten. Jag har aldrig varit storbystad och det är ingenting jag eftersträvar nu heller. Bara att bli bekväm i hela mig 🫶🏼.

9

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00