ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kommenterar ytterligare 21 stycken gamla bilder

/

Visst var det lite mysigt med gamla bilder och tankar i förra veckan? Här kommer ytterligare 26 stycken gamla bilder 🥰.

Vintern 2012. Jag var i Thailand med min familj och jag skulle möta upp Hugo på en annan ö. Jag var nykär, pirrig och hade fjärilar i magen. Räknade ner dagarna tills vi skulle ses. Älskade bikinisarna från Victoria Secret, det här var min favorit.

Jag var blond ganska länge. Minns att jag där och då tyckte det var svinläckert. Skulle ALDRIG färga det så idag.


Denna bild är från samma tillfälle, vi plåtade ett samarbete tillsammans med Polarn och Pyret. Jag älskar den här bilden, gjorde faktiskt julkort till familjen utav bilden ❣️.


Jag kan inte komma på ett enda samarbete som jag ångrar. Jag har stått bakom allt jag har tackat ja till. Däremot så kan jag se tillbaka på samarbeten och bli full i skratt. Här skulle jag och Hugo fronta klädföretaget Elly Pistol. Det såg bara muppigt ut 😂.

Blir varm i hjärtat av den här bilden. Vi var på ett barnkalas och Molly gick loss med ansiktsmålning. Det hade varit så enkelt att säga nej till att hon fick måla mig men jag sa ja ❤️.

Även denna bild gör mig varm i hjärtat. Två år och stod för första gången på ett par skidor. Tänk att hon fem år senare åker värsting backar i Alperna.

Jag är inte livrädd för att skilja mig. Mina föräldrar har visat att livet kan bli fint ändå. Jag hade aldrig haft mina syskon om det inte vore för mina föräldrars separation. Jag hade inte heller fått extra, viktiga vuxna i form av styvföräldrar. När pappa gifte sig satt jag tillsammans med mamma i kyrkan. Hon blev rörd och var glad och lycklig för pappas skull. Det var fint att bevittna.


2017 stora kärlek var Greta. Mamma hämtade henne när vi var utomlands och en hemresa har aldrig känts längre. Greta var otroligt busig som valp, och världens sötaste.

Än idag gör sig min och Johanna Kajsons bröllopspodd sig påmind. Får än idag meddelanden och dms från personer som lyssnat på podden inför den stora dagen. Tänk att vi fick till det. Johanna i sin roll som bröllopskoordinator och jag som blivande brud. Som levde i bröllopsbubblan medan vi gjorde podden. Det känns fint att den finns kvar och fortfarande hjälper andra.

Är inte detta SÅ svenskt? I mars början våren, oavsett om det är snö eller inte. Då ska det minsann ätas glass och fikas utomhus 😂.


Bilder påminner om hur fort tiden faktiskt går. Småbarnsåren sitter färskt i minnet men med faktiska bildbevis inser jag att vi är förbi den sedan länge.

Den konstanta sömnbristen… Det konstanta behovet att av behöva vila. I tid och otid.

Man kunde sina barns mönster och visste när dom behövde sova.

Både Molly och Leonore tog en nap om dagen länge. Det begränsade aldrig oss, dom har alltid fått sova och vi fixade till det mysigt för dom vart vi än befann oss.

Och så var hon vaken igen. Full av liv och full av bus ❣️.


En av mina äldsta samarbetspartners är faktiskt Stronger. Vi har haft en relation i flera år nu. Här är bilder från vår börjar, minns att jag kände mig som en sporty spice!


Man ser sällan mig i solglasögon. Tycker mest att dom är i vägen och föredrar att ha dom i håret. Men den här födelsedagen tog jag inte av mig solglasögonen. Varför?

Jag och Hugo hade under natten bilat till Marbella (min allra första gång i Marbella) till Jonas och Lisa. Vi skulle fira min födelsedag. På morgonen när vi vaknar kan jag inte öppna ena ögat.

Paula: Mitt öga känns svullet hur ser det ut?
Hugo:…

Något hade bitit mig under natten. Hade spår på min ena axel också. Återigen ungdomligt fåfäng och vägrade gå ut. Ville ställa in planerna och strunta i min födelsedag. Lyckligtvis fick Hugo och vännerna mig på andra tankar men solglasögonen lämnade INTE mitt ansikte.

Detta är dagar innan bröllopet. Jag var så förväntansfull och lycklig. Känner av min egen förväntan av att bara titta på den här bilden.


Gissa om Hugo hatar sitt liv genom att leva med mig som alltid vill fota innan maten 😂😂.

Den bästa resan hittills är vår bröllopsresa. Vi reste till Athen och spenderade en långhelg tillsammans. Minns allt med värme och kvalitetstid. Vi var nykära och ville bara käka upp varandra. Men både jag och Hugo kan bli rastlösa så vi jagade ananaser bara för att kunna ta den här bilden.

3
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00