ANNONS
Integritet på Tailsweep

Onsdagsstatus

/

Innehåller adlinks och innehåller reklam för Aimn

God eftermiddag onsdag!

Haft ett underbart dygn på Ellery tillsammans med Aimn. Vi var ett gäng som hade blivit bjudna till en getaway i wellness anda.


Testade på pilates för första gången…


…Det var riktigt jobbigt! 😅


Vi spade fram tills sen kväll. Känner mig otroligt utvilad och fylld av positiv energi. Jag lämnade allt åt sidan och var verkligen närvarande i nuet. TACK för allt!

Mina nya stövlar: Min dm har nästan nått error efter jag la upp en story med mina nya stövlar. Har velat ha ett par knähöga med klack länge. Hittade precis det jag sökte HÄR.


Svar på fråga från läsare:

”Jag undrar hur du tänker kring att publicera att du tränar 05.00. För många skulle det anses som lite ”extremt”.

Jag ser det inte som någonting konstigt att jag publicerar att jag vaknar klockan 05 för att hinna träna innan arbetsdagens start. Ibland tränar jag mornar, ibland förmiddagar och ibland eftermiddagar. Nästan aldrig kvällar, det är inte riktigt min grej.

Träningen är en väldigt naturlig del i mitt liv och min vardag.

Något jag prioriterar och planerar kring. Givetvis finns det mer i mitt liv som är viktigt men träningen är min stund på dagen. Gymmet öppnar kl 06 och jag hade bokat in mig på ett pass som startade kl 06.30-07.30. Kl 08 gick jag därifrån och hann jobba i ett par timmar innan det var dags att mötas upp ute på Ellery.

Jag tänker att alla vi har olika liv och olika förutsättningar. Hitta ett förhållningssätt som funkar för dig ❤️.

17
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00