ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tisdagsstatus

/


Godmorgon tisdag! Klockan ringde redan kl 05. Startade dagen lite extra tidigt för att hinna träna innan dagen drar igång.

Brukar vanligtvis starta måndagar och träningsveckan med styrkepass men igår befann vi oss i Österrike. Drog till hotellets gym och möttes av en oinspirerande syn. Ni vet ett gym med tre konditionsmaskiner… Vid såna tillfällen får man bara göra det bästa av situationen. Jag valde löpbandet och körde det här.

Vår kaosiga hemresa: Efter löppasset var det dags för hemfärd. Det känns som att kaoset har förföljt oss den här resan. Det började med mellanlandningen i Frankfurt. Något kändes konstigt när vi var påväg till gaten. 

Paula: Hugo!!!!!

Hugo: Ja?

Paula: Helvete… Jag glömde våra pass på planet. De ligger i stolsfacket.

Hugo la benen på ryggen och körde LÖPET tillbaka. Ångesten växte återigen i kroppen. 10 minuter senare ringde Hugo. ”Jag har passen”. PUH!

Som om den ångestmackan inte var nog. På Arlanda stod vi kvar sist vid bagagebandet. 5/5 väskor borta 😅. Våra väskor är upphittade och kommer ikväll. Det var tur att detta hände på hemvägen och inte tvärtom. Det enda positiva med borttappat bagage är att vi slapp packa upp igår kväll.

& Molly höll på att få psykbrytet när vi inte fick ner Greta 

Morgonens styrkepass: Tog igen gårdagens missade styrkepass med det här morgonpasset på sats. Älskar sats performance pass!

Åt en ljuvlig ägg och avokadomacka på Ish efteråt

Idag: Har jag en rooooolig dag framför mig. Har ett dygn tillsammans med Aim’n som bjudit in till en wellness getaway på Ellery för att fira nya kollektionen EDGE 🥰.

Veckans höjdpunkter: Jag ser fram emot en helt vanlig vecka i vår vanliga vardag. Från och med imorgon är allt precis som vanligt. Ser fram emot Talang på fredag, att gå på Mollys fotbollsmatch i helgen. Jag har längtat efter det vanliga.

Tisdagens tips: Gör som Molly och sätt ett STORT kryss på handen för att minnas viktiga saker (🙈🫶🏼).

6
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00