ANNONS
Integritet på Tailsweep

Julstatus

/

Hej från annandagen!

Har ni haft en fin jul? Vår har varit otroligt mysig och lugn. Om jag skulle summera julen 2022 så skulle ordet vara… mätt😂.

Glimtar ur julen: Hur gullig liten lapp uppe i höger hörn? 23e var barnen så taggade att dom inte visste vart dom skulle ta vägen.

Gosisar

Vi dukade inför en julfrukost 


”Nuuuuu somnar vi så att julafton kommer fortare” 

Kl 07 hörde jag Leonore väcka Molly. ”Molly vad är klockan? Är det julafton?”.

Jag tycker att julaftons morgon är allra mysigast. Det är något visst med stämningen och man har allt det mysiga framför sig. Vi drack kaffe och tittade på julkalendern. Efteråt öppnade vi julklappparna till varandra.


En av presenterna som Molly blev allra gladast för var den här coola

radiostyrda bilen.


Farmor och farfar kom och vi gjorde dunderfrukost.


Vi snackar amerikanska pannkakor, äggröra, prinskorv, scones och goda pålägg.


God jul ❣️.


Vi hade på oss pyjamasar fram tills kl 13 innan vi bytte om och åkte hem till mamma där julen fortsatte.


Mina älskade barn


Kände verkligen mig närvarande i jul. Det fanns inget som distraherade och såhär någon dag efteråt känner jag att i år var en av dom mysigaste jularna hittills.


Vi åt så himla mycket gott. Jag hoppade över sillen som vanligt men allt annat slank ner.Tomten kom på besök, vi spelade spel och julklappsspelet. Vi avslutade kvällen med att åka till kyrkogården för att tända ett ljus för morfar.

Barnen ville sova över hemma hos lilla mormor så julafton slutade i sängen framför en film. Jag och Hugo somnade tidigt och hängde på låset till gymmet på juldagen. Efteråt hämtade vi hem tjejerna.


Vi packade för deras resa och åkte sen till Vasaparken för att åka skridskor.


Det var så himla roligt. Förra vintern tappade Leonore intresset efter fem minuter men igår vägrade hon att åka hem. Vi lovade att vi ska åka så mycket skridskor som vi bara kan innan isen försvinner.

Mina julklappar: Jag blev väldigt glad över mina julklappar. Fick en dator av Hugo och ett par jättefina örhängen av mamma. Till mamma gav jag en kväll med middag och teater, det ser jag fram emot.

Vecka 52: Hugo och barnen åker djupt in i den finska skogen. Dom ska besöka Hugos bror och barnens kusiner. Jag stannar hemma och unnar mig TID! Gud jag kommer ha så mycket tid till att göra vad jag vill den här veckan. Dom är tillbaka till nyår och det här är på min to do:

-Fira jul med pappa, hans fru och lillasyster

-Städa undan julen

-Gå till tandläkaren

-Träna

-Aw med kompis

-Utgång med kompisar

Där i mellan ska jag passa på att vila. Kanske ligga i soffan och läsa bok eller kolla på film/serie mitt under dagen. LYX!

Nu: Skjutsade familjen till Arlanda imorse. Vi drog redan kl 06. Nu när jag ändå är ute och åker stannar jag till på gymmet innan jag åker hem och förbereder för jul nummer två med familjen ❣️.

17
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00