ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ett gästinlägg ifrån…

/

…Hugo! Det var inte igår ❤️.


Vi är inne i en ganska tråkig period på året. Det regnar nerifrån och upp, det är mörkt och solen är lika obefintligt som Sveriges medverkan i fotbolls VM. Med det sagt ska jag göra er vardag lite ljusare, eller iaf kväll. Det är Hugge som pratar, detta är alltså ett gästinlägg av mig. För er som inte känner mig så heter jag Hugo och är Paulas man. Man kan säga att jag hade svart bälte i det här med att blogga, nu känns det som jag har nybörjarbälte igen. Jag ska iaf försöka göra så gott jag kan. Var inte för hårda!

Sedan sist jag var här inne har det hänt en del. Jag har:

– Provat det här med vattenfasta i 3 dygn. Riktigt sjuk upplevelse. Det kan jag rekommendera er att testa om ni behöver en utmaning i livet.

– Jag har hittills i år tränat 377 pass.

– Jag har blivit äldre. 33 år gammal nu, got dammit.

– Jag vill nog tro att jag även har blivit lite klokare.

Något klantigt jag gjort sedan jag hängde här inne senast:

Jag och Paula skulle flyga till Marbella på bröllop. Barnvakten var kirrad och vi var tidigt på Arlanda för att kunna slappna av och ta en drink utan att behöva stressa. Väl inne på Arlanda kommer Paula fram till mig och berättar att vårt plan inte står med på skärmarna. Är man van att göra bort sig på olika sätt så infinner sig alltid en känsla av obehag och svettningar. Den känslan har jag haft en miljon gånger och nu var inget undantag. Jag bara visste att jag hade bommat tiden på flyghelvetet. Mycket riktigt. Tiden jag hade skrivit in i kalendern gällde avgång efter mellanlandningen i Köpenhamn.

9 timmar senare landade vi på Malaga flygplats och Paula pratade fortfarande inte med mig. Inne på det nya planet satt hon framför mig och jag försökte bli sams genom att klappa henne på axeln. Det var jag tvungen att sluta med då jag märkte att mina sätesgrannar trodde jag var en psykopat som satt och klappade en främmande kvinna på axeln. Det var ingen ide att försöka berätta att det var min fru. Paula hade 100% dementerat det där och då.

Tillslut: Blev det några fina dagar i Marbella och ett väldigt bra bröllop.


Annars: Ser jag mycket fram mot lite julledighet och riktig vinter. Jag hoppas allt är bra med er och ni lever livet där ute.

Glöm inte: Att ingen kommer ihåg innan man föddes, samma händer när man dör. Ta vara på dagarna! Hej hej!

12

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00