ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kittade inför vintern och skidåkning

/

Innehåller reklam för Jollyroom

Vi är redo för en krispig, rolig (& kall) vinter med dessa underbara plagg ifrån Jollyroom som har allt du behöver i form av ytterkläder och skor. Dom har Nordens bredaste sortiment på produkter till barnfamiljen och här är våra vinternyheter!

-Skor

Ett favoritmärke sedan flera år tillbaka är Viking. Dom tillverkar dom perfekta skorna för alla årstider. Jag börjar med att visa upp vattentåliga sneakers.

”Elevate F GTX Boa” sneakers är andningsbar, vattentät och blockerar fukt tack vare Gore-Tex membran. Barnen har använt en liknande skor från Viking under hela hösten och dom har funkat utmärkt även regniga dagar.

Leonores ”Elevate Mid F GTX” sneakers har samma kvalitéer och egenskaper som Mollys skor ovan. Alltså andningsbara, vattentäta och blockerar fukt tack vare Gore-Tex membranet. Dom här har dock en reflekterande ovandel och kardborre, det föredrar Leonore fortfarande.

Vi fortsätter med dom bästa vinterstövlarna av dom alla, dom här har barnen haft i flera år. ”Viking Ultra 2.0” är en varmfodrad allvädersstövel som klarar ner till -20 grader!!

Stöveln har en stabil sula med bra grepp för slaskigt underlag och ett stort plus från barnens sida som faktiskt är dom som använder  stövlarna är att dom ger stort utrymme för tårna. Viking Ultra 2.0 har blivit utsedd till bäst i test flera år i rad och vi kan inte annat än att hålla med.

-Ytterplagg & fleece

Fördelen med att vara lillasyskon är att det finns massor att ärva men det var dags för Molly att få en ny vinterjacka.

Det blev den här fina ifrån Lindberg.

Varm, vinterstoppad med ett mjukt, följsamt material med stretch. Den har ett snölås, dragsko längst ner och reflexer. Verkligen en superjacka som funkar lika bra på förskolan, skolgården och skidbacken. Finns i flera färger!

Molly har också fått en bekväm jacka i vindfleece, också från Lindberg. Tänker att längre fram kan hon ha denna och en väst när temperaturen återigen blir mildare. Alternativt som ett mellanlager om det är superkallt i skidbacken. Älskar plagg som går att använda på flera olika sätt!

God andningsförmåga, snörning i midjan, reflexdetaljer och två fickor.

Den här snygga fleecejackan från Petite Chérie Atelier fastnade Leonore för. Hon tycker den är myyyysig och uppskattar att det finns fickor. Två sidofickor och en bröstficka.

-Skidåkning

Vi har en inplanerad lång weekend till Alperna inom kort! Vi provade och provade men hade ingen skidjacka som passade Leonore så vi kompletterade med den här från Nordbjørn.

Utrustad med sidofickor, ficka för liftkort längst ena ärmen och reflexdetaljer så att man syns i mörkret. Passformen är perfekt och skidjackan finns i flera färger.

Här kommer tips på premium skidbyxor för barn. Reimas “Reimatec Proxima” är både vind- och vattentäta och har ett värmande foder. Självklart snölås, svetsade sömmar för att förhindra att vatten kommer in och reflexdetaljer och reflexdetaljer. Dom ska tydligen också vara smutsavvisande! Helt perfekta för skidåkning med andra ord.

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00