ANNONS
Integritet på Tailsweep

Torsdagsstatus

/

Det kändes jättekonstigt igår. För första gången någonsin var inte jag med Hugo på hans födelsedag. Dom har alltid varit heliga men kom överens med Jonas att han skulle styra upp en överraskningseftermiddag och samla alla vänner.

Hugo visste ju inte om det här och kände mig så taskig när vi messade under dagen. Han undrade om jag ville hitta på något. ”Kan inte” är inte svaret man vill få på sin födelsedag 😂.

Vi kommer definitivt att fira Hugo mer till helgen. Antingen laga go-middag hemma eller ute. Fått carving på salsicciapasta trots att jag aldrig har ätit det. Är det gott?

Glimtar ur min telefon: En liten postbil satt fast och jag hoppade ur bilen för att trycka på. Till slut var vi fem personer som hjälpte postbilen ut från den oplogade vägen. Vänlighet ändå ❤️ Gav mig själv en belöning i form av blommor.

Fick en personlig inbjudan av Estrella damm 😍.


Estrella damm (öl alltså) bjuder in till en middag på Adam och Albin i nästa vecka. Tackar faktiskt ja väldigt sällan för att vi egentligen inte har tiden men det här gick inte att tacka nej till. LÄNGTAR!

Har också fått ett lyxigt bud från GOOH som har tagit fram två gröna nyheter. Tänker att vi värmer på alla fyra och smakar på alla. Återkommer vilka vi tycker är godast 😋.

Veckans roligaste konversationer: Gud vad jag har skrattat den här veckan. Det här med att vi har känt oss strandade har hängt med. Barnen har gått hem direkt efter att skolan har slutat så vi har spenderat extra mycket tid tillsammans.

Igår hängde Leonore med en kompis hem så Molly gick själv och detta skulle hon berätta om vid tandborstningen.

Molly: Alltså du fattar inte Leonore hur jobbigt det var att komma hem.

Leonore: Varför?

Molly: Inget var plogat så jag gick i jättehög snö.

Leonore: Vem plågade dig?

Lilla hjärtat, inte lätt med nya ord man inte förstår. Ploga och plåga är likt men inte samma ❤️.

Molly behöver en ljuskrona till Lucia.

Molly: Jag tror att jag såg en i en påse i garderoben?

Jag: Gjorde du? Vi extrakollar det.

Molly: Nej det behövs inte tror jag såg den där.

Jag: Vet du vad en av mammas och pappas största skillnad är? Jag missar/glömmer sällan någonting medans det händer pappa ganska ofta. Vet du varför?

Molly: Ja du är tjej och han är kille.

Jag:😂😂😂.

Nej jag dog av skratt.

När det hade lugnat ner sig förklarade jag min poäng. Jag extrakollar allt. Till och med extraextrakollar. Vi kikade i påsen i garderoben och där låg ingen ljuskrona. Inte heller någonstans. Så alltid värt att extrakolla!

1

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00