ANNONS
Integritet på Tailsweep

Julklappstips som lockar till rörelse

/

Reklam för Stiga

Jag har alltid tyckt om varumärket Stiga. Mycket i deras utbud klingar bra med oss som familj. Vi har haft massor från Stiga genom åren och här kommer en rabattkod till julklappar som lockar till rörelse och tips!

Min kod PAULA15 ger 15% rabatt på ordinarie priser till och med 31/12-22 🖤.

Åkmadrasser

Säger bara en sak. Klicka hem dom här åkmadrasserna innan dom tar slut!Förra vintern hade barnens vänner åkmadrasserna och när jag började leta var dom slut överallt. Tillverkade i slitstarkt material och enkla att dra/bära. Vi har dom i storlek L men dom finns i kortare modeller också.

Dubbelpulka

Med en dubbelpulka blir det dubbelt så kul i backen! Plats för två att åka samtidigt och med dragskors och reflexer för en säkrare åktur.

All around hjälmar

Här har vi hjälmen som funkar både i pulkabacken och till cykelturen.


STIGA Play är framtagen för det aktiva barnet och är säker & bekväm. Hjälmen har ett MIPS-lager som ger extra skydd oavsett hur barnet slår i huvudet. Kommer också med ett grönt spänne som är rekommenderat för barn upp till sju år.Här har vi hjälmen som funkar både i pulkabacken och till cykelturen.

Sportsparkcykel

Ooooh jag tror att tjejerna kommer att bli SÅ glada för dom här sportsparkcyklarna!

”Hopfällbara sparkcyklar med stora hjul för mer fart. Med STIGAs specialutvecklade stabilitetssystem och modern design. Fixerad styrstång och låsmekanism med dämpande bussning ger en tystare och stabilare åkning. Förstärkt låsning av styrstången med dubbel låsfunktion. Nyutvecklad konstruktion med dubbla bultar och minimerade glapp gör åkningen säkrare, stabilare och skönare”.

Dom är just nu nedsatta från 1149 kr till 574 kr. Passa på och glöm inte bort att nyttja min rabattkod!

Pingisrack

Här är ett pingisrack som utlovar mer fart och känsla. Ett 3-stjärnigt pingisrack i STIGAs unika Cybershape-form som är optimerad för maximal träffyta.

Det var lite julklappstips ifrån STIGA. Och glöm inte bort att min kod PAULA15 ger 15% rabatt på ordinarie priser fram tills 31/12-22🙌🏼.

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00