ANNONS
Integritet på Tailsweep

Onsdagsstatus

/

God förmiddag onsdag!

Jag är påväg ut till Arlanda för att möta upp härliga gänget från Biotherm. Vi reser till Köpenhamn för att delta i ett beauty evenemang. Representanter från hela Norden kommer, kul!

Känslomässigt styrd: Jag såg väldigt mycket fram emot det här dygnet fram tills igår. Ett av barnen kändes låg efter skolan. Under kvällen kände hon sig ännu mer risig så vi beslutade att hon fick vara hemma idag.

Det känns fel i hjärtat att åka när någon inte mår bra. Hugo fixar såklart en vabb galant men jag kan inte hjälpa att jag styrs av mina känslor. Det gick fint att säga hejdå och det känns bättre i hjärtat. Himla typiskt att sjukdom hälsar på när man ska bort i jobb.

Serien vi börjat titta på: Som säkert större delen av befolkningen -Nya säsongen av Snabba Cash. Det var tacksamt att dom i början summerade säsong ett för jag hade glömt bort vissa bitar.

Ps.Kollade klart på ”Devil in Ohio” på Netflix. Om du också gillar obehagliga serier, se den Ds.

Äntligen fått ordning: Tog tre djupa andetag och började sortera mobilens alla appar i mappar. Använder mig alltid av ”sök” när jag letar efter en specifik app och nu kommer jag förmodligen kunna min telefon utan och innan.

Hur ser din telefon ut? Ordning eller kaos?

4

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00