ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vår nya matsal

/

Reklam för Lindholms

Sedan vi satte in en köksö i köket har matsalen tappat sin funktion. Vi slutade att äta där och matbordet fungerade mer som ett pysselbord för barnen. Matsalen hängde helt enkelt inte med när vi gjorde om köket.

Vi ville återuppta den röda tråden mellan rummen. Minns ni från inlägget med nya vardagsrummet? Fånga upp materialet på vårt golv samt det svarta.

Nej men jag är mållös. Nu är matsalen inbjudande och det första jag tänkte var ”här vill jag ha en bjudning”. Vi kom fram till att vi hade haft samma soffa i nio år. Det här matbordet kommer jag aldrig vilja byta ut. Kommer ifrån Kristensen Zet och taklampan från Flos sarfetti.

Stolarna matchar snyggt med det svarta underredet. Otroligt sköna och har också fungerat bra som arbetsplatsstol. Stolarna kommer ifrån Gubi och mattan ifrån Classic collection ”Merino”.

Vi skruvade ner vårt elementskydd för att få plats med den här otroligt fina skänken från Kristensen Velvet.

Vedställ från Röshult Manhattan cabinet.

Ovanför öppna spisen pryder den här fina spegeln från Gubi och ljuslyktor från Tell me more.


Vår öppna planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum känns nu lugn och harmonisk. Jag älskar att det är genomtänkt för att ge oss en bättre livskvalité i hemmet. Matsalen har fått tillbaka sin funktion och jag ser fram emot många och långa middagar här.

Min kod PAULA15 och få 15% rabatt på hela ditt första köp hos Lindholms. Erbjudandet gäller fram tills årets slut och vill du komma i kontakt med dom gällande mått och pris så maila info@lindholms.com.

15
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00