ANNONS
Integritet på Tailsweep

Skapa din drömring hos juvelkonstnärerna

/

Reklam för GemArt

September är en månad som kommer att vara speciell för alltid. Det är vår bröllopsmånad och trots att bröllopsdagen i år inte vart så lyckad (😂) är vi fortfarande lyckligt gifta.

Tidigare i vintras gjorde jag ett studiebesök hos juvelkonstnärerna på GemArt efter att ha ventilerat mina tankar om min dåvarande vigselring. Det resulterade i min nuvarande.

Jag är så glad över att jag tog beslutet att faktiskt byta ut min vigselring. Den jag har nu är helt perfekt och jag bär den varje dag med stolthet och kärlek.


Kristina och Lisas hantverk håller hög standard och jag minns att jag reagerade på deras lyhördhet. Vill du skapa dig din egen drömring är det dit du ska gå. Du kanske faktiskt ska gifta dig under 2023?  Då har jag ett dundererbjudande till just dig.

-Uppge min kod Paula15 och få 15% rabatt på alla ringar hos GemArt. Ringarna på webbshoppen och specialbeställningar (enbart guld). Erbjudandet gäller fram tills sista oktober och kontakten går via mailen info@gemartstockholm.com

5
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00