ANNONS
Integritet på Tailsweep

Visa att du har blivit äldre utan att skriva att du blivit äldre

/

Igår fick jag hela tre bevis på att jag blivit äldre! 

Hugo: Det här paketet kändes så bra att hämta ut. Bättre än alla prylar i världen!

Vad innehöll då paketet? Jo en ny korg för besticken i diskmaskinen (🙈). Vi båda två blev så glada över att äntligen slippa den gamla. Den har använts flitigt i fem år och hade gått sönder så att besticken trillade igenom eller fastnade.

Life hack

Nej men har ni någonsin skådat något så praktiskt?

Detta är alltså en korg för diskbänksavlopp. Jag såg den på Pinterest och slog till direkt. Det värsta jag vet är när Hugo ”är klar med köket” men inte rengjort diskhon. Går såklart också att smidigt skölja grönsaker/frukt eller använda som sil.

Tant vill ha småkaka

Till kaffet. Dock inte till morgon eller on the go kaffet. Men dricker jag kaffe på ett café eller dylikt vill jag ha en liten kaka.

Vad påminner dig om att du har blivit äldre?

9

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00