En kaktus höll på att mörda mig

Varför pryder ett långt sår mitt ena lår? Jo det ska jag berätta för er.

Ett minus med bröllopet var att det bara fanns en toalett på 100 gäster. Kön var lång och jag orkade inte stå i den. Det hade mörknat och jag bad Hugo följa med mig till ett skogsparti. Tänkte att det kanske skulle kunna dyka upp ett djur…

När jag ska kissa så fastnar min klänning i en stor kaktus. Jag får min egen klänning över halsen och känner panik för att kaktusen stryper mig. Med rumpan bar strypandes av en kaktus får jag världens adrenalinrus och sliter mig loss. Jag märker inte då att kaktusen har rivit mig från arm till fot.

När jag stapplar ut ur skogspartiet försöker jag återberätta händelsen till Hugo i mörkret. Han ser inte hur uppjagad jag är och säger bara ”kom nu så går vi tillbaks”. Jag vart frustrerad för att jag där och då inte kunde få honom att förstå vad som precis hade hänt, först dagen efter i dagsljuset klarnade det. Herregud säger jag bara, hedan efter är det jag som har stor respekt för kaktusar 😂.

4
47

Onsdagsstatus

Godmorgon onsdag!

Vi kastades rakt in i vardagen inatt när vi kom hem från Spanien. Hemma väntade glada barn och glad hund❤️❤️❤️.

Tjejerna har haft det jättebra med våra familjer under tiden vi har varit borta. Jag har saknat dom och är glad över att vara hemma igen. Borta är alltid bra men hemma är alltid bäst. Känns fint att jag och Hugo har haft sådana fina kvalitativa dagar. Vi har skrattat så att magen har krampat och vi har lärt känna en massa nya, underbara vänner.

Vi har blivit bestulna:

Det sjukaste hände igår. Vi fick vår leverans med mat från HelloFresh. Allt stämde och jag såg bild på vår uppfart vid leveransen. När farmor kom hem var boxen borta. Vi hörde av oss till våra grannar för att kika om någon kanske tagit in den till sig men icke. Jag hoppas verkligen att boxen med mat kom till någon som behövde den!

Tips på serie: Under flygresorna så har jag tittat på ”Ett brustet hjärta” på Netflix. Jag är på avsnitt sex och är helt fast.

”Efter att ha tillbringat en natt tillsammans blir Símon och Valeria inblandade i en bilolycka där hon blir kidnappad. Camilla får en hjärtinfarkt på sin bröllopsdag”.

Nu

: Är jag så redo för rutiner igen. Hurtiga pw:s och gröna smoothies. Vi smygstartade redan igår och idag ska jag unna mig själv ett långt och härligt gympass. På fredag åker jag och Pischa till Umeå där hon och PAM från elitstyrkan håller i en hälsoinspirerad helg. Balans fifan!

4
40

Bildbomb från en otrolig bröllopshelg

Håll i er och gör er redo för en bildbomb! I fredags körde vi till Tarifa som ligger ca 1,5 timme från Marbella. Vi checkade in på ett hotell och gjorde oss redo för kvällen.

ÄLSK på

klänningen

Det var en meet and greet på stranden. Solnedgången var helt fantastisk.


Fredag vart lördag och bussar kom och hämtade oss till vigseln.

Platsen dom hade hyrt var… amazing. Jag har aldrig varit på något finare bröllop och platsen var avgörande. Även klimatet. Hade jag kunnat få göra om vårt bröllop så hade jag velat gifta mig utomlands.

Fick många komplimanger för den gula klänningen 💛.

Ceremonin hölls på en klippa med utsikt över havet och Afrika.

Världens finaste brudpar. Tack Eric och Jennifer för att vi fick vara med på er stora dag.

Efter ceremonin var det trevligt mingel i väntan på middagen. Fantastic four.

Som jag skrev tidigare, det var det absolut vackraste bröllopet jag har varit på. Platsen gjorde så otroligt mycket.

Hur gullig liten GT?

Vi dansade hela natten och åkte hem med Kl 05 bussen.

Dagen efter var man sliten deluxe och vi bestämde oss för att stanna kvar i Spanien tills idag. Vi åkte tillbaka till fina huset där bröllopet hade ägt rum. Vi grillade, chillade och umgicks med resten av alla som också var kvar.

Vid solnedgången gick vi ner till havet för att ha en liten fin ceremonin med schamanen som vigde Eric och Jennifer.

Lämnade en händelse under bröllopet utanför det här inlägget. Det är för komiskt för att bakas ihop så det kommer upp som ett eget inlägg lite senare… Orkar inte med mig själv 😂.

1
71