ANNONS
Integritet på Tailsweep

En kaktus höll på att mörda mig

/

Varför pryder ett långt sår mitt ena lår? Jo det ska jag berätta för er.

Ett minus med bröllopet var att det bara fanns en toalett på 100 gäster. Kön var lång och jag orkade inte stå i den. Det hade mörknat och jag bad Hugo följa med mig till ett skogsparti. Tänkte att det kanske skulle kunna dyka upp ett djur…

När jag ska kissa så fastnar min klänning i en stor kaktus. Jag får min egen klänning över halsen och känner panik för att kaktusen stryper mig. Med rumpan bar strypandes av en kaktus får jag världens adrenalinrus och sliter mig loss. Jag märker inte då att kaktusen har rivit mig från arm till fot.

När jag stapplar ut ur skogspartiet försöker jag återberätta händelsen till Hugo i mörkret. Han ser inte hur uppjagad jag är och säger bara ”kom nu så går vi tillbaks”. Jag vart frustrerad för att jag där och då inte kunde få honom att förstå vad som precis hade hänt, först dagen efter i dagsljuset klarnade det. Herregud säger jag bara, hedan efter är det jag som har stor respekt för kaktusar 😂.

4

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00