ANNONS
Integritet på Tailsweep

Min och Hugos misslyckade bröllopsdag

/

Torsdagen började bra. Jag och Hugo åt en god lunch på Riche innan vi tog en taxi ut till Arlanda. Där tog den mysiga dagen en vändning.

Paula: Vilket bolag flyger vi med? Jag ser inget plan som lyfter Kl 16.30.

Hugo: …

Bokningen hade lagts in automatiskt i Hugos kalender. Bara det att en bit hade missats. Planet gick 16.30 från… Köpenhamn. När vi insåg att vi hade missat planet insåg vi också att det var vår bröllopsdag. Av någon anledning så trodde jag att bröllopsdagen var på fredagen.

Lyckligtvis hittade vi nya biljetter till Malaga via Helsingfors. Alla hanterar prövningar olika och jag behövde vara själv för att kunna smälta Hugos miss. Vi reste i princip separat men vart vänner igen i Spanien. Vi skulle egentligen ha åkt hem i söndags men vi stannade kvar tills idag och har firat vår bröllopsdag i efterhand. Hedan efter kommer alla bokningar dubbelkollas av mig 😂.

12
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00