ANNONS
Integritet på Tailsweep

Har vi skaffat hund?

/

Jag har fått mycket frågor om vem Musti är och om han är vår. För två veckor sedan korsades våra vägar genom vänner till oss. Mustis husse gick tragiskt nog bort och han förlorade sin människa 💔.

Vi har hjälpt till med Musti och leker med tanken om att adoptera honom. Just nu hjälps vi åt och tar vecka för vecka. Igår åkte Musti ifrån oss och kommer tillbaka efter vi har varit i Spanien.

Musti har gjort avtramp i mitt hjärta. Jag saknade han redan igår kväll. Det känns tomt utan vår fyrbenta vän och Leonore kom på sig själv när hon ropade på honom. ”Juste han är inte här”.

Innan Musti så hade vi ingen koll på hans ras, Flatcoated retriver. Musti är världens gladaste, trygga och sociala hund som jag någonsin har träffat. Svansen viftar hela tiden och han vill hänga med på alla våra äventyr. Han är alert och orkar hänga med på mina löpturer, söker lek och vill gosa. Ett plus i kanten är att han är lydig och kan alla kommandon men jag har ett par trick som jag vill lära honom nästa gång han kommer tillbaka.

Musti är inte vår just nu men han har redan en speciell plats i våra hjärtan. Vi får se vart detta slutar och hur familjen känner. Vi ville få reda på mer om Musti och hans födelsedag är 14e mars. Han har inget pass men det tänkte jag ta reda på hur man ordnar fram. Han kanske följer med oss till Spanien nästa gång 🖤.

21
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00