Frukostpizza

Här har ni ett ljuvligt recept på frukostpizza. Ni måste testa i helgen!

Basen i frukostpizzan är keso och ägg. Toppingen går att variera i massor, testa också att ha spenat i smeten.

Du behöver:

125 gram keso

2 ägg

En halv msk chiafrön

1 msk linfrön

1 msk soltorkade tomater

1 msk näringsjäst

Salt

Topping:

Avokado

Fetaost

Gör såhär:

Sätt på ugnen på 175 grader. Mixa alla ingredienser.

Bre ut minipizzor på en plåt med bakplåtspapper.


Grädda mitt i ugnen i 15 minuter och toppa med avokado och fetaost😋.

3
42

Fredagsstatus

Innehåller ADLINK

Godmorgon fredag!

Vi har precis pussat hejdå till tjejerna i skolan. Nu ska vi springa Musti och jag. Älskar min fyrbenta löparkompis. 

Glimtar ur min telefon: Plötsligt blev Leonore så stor. Det har hänt mycket på dom här veckorna sen hon började i ettan 💗.

Hon älskar sin rutiga skjortjacka. & mamma önskar att den gjordes i vuxenstorlek.

Bus 1 och bus 2… (Mollys gosiga teddyjacka

…Påväg till skolan

Igår var jag och Michan på Indiskas Fashion show. Nyheter från AW 22 visades upp.


Vi höll till på Hallwylska och det bjöds på god lunch. Rädisor med hummus är min nya last.

Vi åt också en jättegod jordärtskockssallad och drack alkoholfritt bubbel.

Det var en hektisk dag igår och det kändes som att jag aldrig fick sitta stilla. Hur sjukt är det inte att jag fick ihop nästan 27.000 steg på en vilodag? Underskatta inte en vardag med barn och hund!

”Han får vara vart som helst men inte i sängen”. Yeah right… Musti får efter en vecka visst ligga i sängen. Vi gosar lite men när det är dags att sova hoppar han ner självmant.

Finaste komplimangen någonsin: Molly hade match i onsdags. Det kan ha varit den bästa match som Molly har spelat. Efter matchen kom en pappa ur det andra laget fram.

Pappan: Vad ska du ha för att hoppa in i vårt lag?

Molly: Ingenting kan få mig att lämna mitt lag.

Min lilla fotbollstjej❤️. Nu kommer valutan efter års av träning. Bara den här veckan har det varit fyra fotbollstillfällen. Två träningar och två matcher.

Händer i helgen: Jag blev så besviken när det här mailet dök upp i inkorgen.

Vi hade verkligen sett fram emot cirkusen. Nu har vi inga planer förutom barnens aktiviteter. Det är tur att vi har Musti. Hans närvaro och lekfullhet gör allting mycket roligare. Vi kanske drar ut i skogen och letar efter svamp med mamma. Då får Musti och mammas tikar en chans till att lära känna varandra bättre.

Idag: Gör jag klart jobb så jag har ryggen fri till helgen. Jag har lovat mormor att köra henne och släktingar till morfars grav. Jag skulle verkligen behöva göra mina naglar så hoppas på att hitta en drop in tid.

Molly ska iväg på kalas ikväll så vi andra har pratat om att göra picknick. Leonore vill att vi går ner till sjön så att Musti kan bada (han älskar att bada). Vi får se om vi gör det, det beror helt och hållet på vädret.

12
48

Vad hände med Villa Rosas?

I våras så fick vi äntligen igenom vårt bygglov. Det tog betydligt mycket längre tid än vi trodde och under väntan så hann vi tänka till.

Vi kikade på leveranstider till material och det var katastrof. Utbyggnaden skulle ta tid. Vi bestämde oss då för att lägga allt på is och det positiva är att bygglovet gäller i fem år.

Vi har dock börjat känna att vi börjat växa ifrån vårt hus. Nu har vi bott här i fem år och det har varit fem fantastiska år. Jag har fått massor av erfarenhet av att bo i hus och jag vet också vad jag saknar.

-Större tvättstuga

-Mer förvaring

-Ytterligare ett vardagsrum

Det är absolut ingen brådska och vi har inte bestämt oss för någonting. Vi kanske nyttjar vårt bygglov eller så flyttar vi 🤷🏻‍♀️.

2
78