ANNONS
Integritet på Tailsweep

Min tisdag plus tisdagstanken

/

Jag har hunnit jobba, delta på en firandes brunch, tränat och lagat två middagar. Japp du läste rätt (😂). Morgondagen är en ren katastrof tidsmässigt. Både jag och Hugo kommer ha en lång arbetsdag och för att göra det enklare för oss lagade jag morgondagens middag redan idag. Hade givetvis varit enklare att laga bara en större middag idag men vi kör HelloFresh även den här veckan och påsarna kommer uträknade.

Glimtar från Brunchen där vi firade Camilla Hamids fjärde bok ”Bullar, bröd & brunch”.

Jag är så stolt över min vän Michaela som driver MQ Agency. Hon är agent för bland annat Camilla Hamid och hon hade styrt upp brunchen väldigt bra ❤️.

Vi åt såklart massor med bullar & bröd!

#proppmätt

Mitt mål är att baka lika goda scones som Camilla

Bläddrade såklart igenom boken när jag kom hem. Jag älskar frukost och skulle kunna äta det till middag och såg en massa recept som inspirerade mig!

Barnen vill baka igen till helgen. Gissar på att dessa kommer bli ett alternativ 😋.

Ikväll ska jag på föräldramöte. Leonore har börjat i årskurs 1 och allt är nytt från förskoleklass. Vid varje föräldramöte känner jag mig fejk. Det känns som att jag bluffar och att jag inte alls är där och representerar ett barn.

Föräldramöte känns så himla vuxet.

Jag minns liksom mina egna utvecklingssamtal när mamma kom till skolan. Jag läste mig till att det är ganska vanligt att någon gång i livet känna av bluffsyndromet. Speciellt inom arbetslivet.

Har du känt dig som en bluff någongång?

Copyright 2022. All rights reserved.

7
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00