ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vår vardagsräddare HelloFresh

/

I samarbete med HelloFresh

Vardagen är officiellt igång och vi har startat jobb, skola, träning och aktiviteter. Vårt vardagspussel är minst sagt hektiskt men jag känner mig lugn och tillfreds i vår vardag. Det är ju just rutinerna som jag har saknat under semestern!

Är du en av dom som också ser fram emot att komma tillbaka till rutinerna eller önskar du att semestern vore för evigt? Oavsett svar så har jag något som kan underlätta oavsett familjekonstellation!

Min kod ”PAULA1155″ ger 40% rabatt på dina två första boxar och 20% rabatt på din tredje och fjärde box. Alltså upp till 1155 kr rabatt på dina fyra första boxar, erbjudandet gäller fram tills 28e augusti.

Vi har återigen beställt barnvänliga boxar ifrån HelloFresh som hjälper oss enormt i vår hektiska vardag. Vi slipper tänka och kan ägna eftermiddagarna åt vårt livspussel!

HelloFresh hjälper mig att skräddarsy veckomenyn efter våra preferenser och smaklökar, jag har hela 18 recept att välja bland. Jag väljer själv när jag vill ha boxen levererad och den kommer alltid direkt utanför dörren. Ingredienserna är färska, säsongsbetonade och förmåttad för att ge ett mindre matsvinn.

Det här älskar jag, att recept och tillhörande ingredienser är markerade med samma färg. Snacka om att underlätta.

Vi har ätit så mycket gott den senaste tiden. Bland annat den här barnvänliga Thailändska köttbullsgrytan.

Barnen slukade köttbullarna, bonus att den endast tog 25 minuter att laga.

Ett hett tips är att ladda ner HelloFresh appen. I appen kan man i realtid följa leveransen, ändra leveransdag, recept, antal portioner eller hoppa över en vecka. Det är ingen bindningstid och det går bra att pausa/avsluta när som helst. Total flexibilitet med andra ord!

Jag ger mitt ord på att du inte skulle bli besviken, snarare överraskad. HelloFresh är vår vardagsräddare som jag mer än gärna delar med mig av. Min kod ”PAULA1155″ ger 40% rabatt på dina två första boxar och 20% rabatt på din tredje och fjärde box. Alltså upp till 1155 kr rabatt på dina fyra första boxar, erbjudandet gäller fram tills 28e augusti.

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00