HEMMAPASS FÖR UNDERKROPP

Här är ett pass som jag körde för ett par vacker sedan. Den väckte mina baksidor ordentligt!

Musti ville vara med

1️⃣ Benlyft

2️⃣ Höftlyft med rotation

3️⃣ Benlyft med rotation

4️⃣ Enbenta höftlyft

5️⃣ Raka marklyft

Kör 8-12 repitioner (per sida) X fem varv med ca en minuts vila mellan varven💥. 

3
34

Han är en tia men…

Han somnar ALLTID när vi tittar på film 😂.


Nya Top Gun filmen finns nu ute till att köpa men frågan är om man vågar i sällskap med någon som alltid somnar… Jag frågade samma fråga på instagram och jag skrattade högt åt många pga hög igenkänning. Här kommer ett flertal:

// Feel free att fylla på listan 😂. 

1
33

Onsdagsstatus

Godmorgon onsdag!

Idag har jag sällskap på morgonpromenaden utav Musti🖤.

Musti är sex år och är en Flatcoated retriver.

Världens gulligaste och busigaste på en och samma gång. I eftermiddag när vi har hämtat tjejerna tänkte vi åka och bada, det kommer bli roligt.

Det var väldigt gulligt att se Musti lägga sig i sängen igår när barnen skulle sova❤️.


Hur skadebesiktningen gick

: Igår kom Anticimex och jag känner mig faktiskt lugnare. Det konstaterades att väggar är fuktskadade men att det inte beror på dräneringen (🙌🏼🙌🏼🙌🏼). Vi lyfte på parketten och såg att det inte var riktigt gjort.

Åtgärderna måste vi dock bekosta själva, den här typen av fukt ersätter inte försäkringsbolaget. Det kändes skönt att höra att det inte är någon större brådska så att vi kan höra oss för med flera aktörer. Vi hade kunnat åtgärda endast väggen där det syns att fukt trängt igenom men det känns meningslöst. Nästa sommar kanske det är en annan vägg.

Vår åtgärdande plan: Erfarenheten i detta är att välja material utifrån husets förmåga. Vi måste utgå från att ett plan hemma hos oss ursprungligen varit en källare.

Vi kommer att riva bort nuvarande ekparkett och lägga nytt golv i material som passar bättre för källare

Vi kommer putsa bort färg från väggar och använda ny färg som passar bättre för källare

Det kommer bli en hel del fixande och donande. Vi får flytta upp under tiden och kanske ställa sängar i vardagsrummet. Detta fanns inte alls med i planeringen för hösten men det är lika bra att göra det ordentligt gjort. Det blir som det ska.

Glimtar ur min telefon: Något som dock varit med som önskan för hösten är så mycket utomhusvistelse som möjligt. I måndags efter skolan åkte vi till skogen för ett planlöst vandrande.

Vi hittade massor av mumsiga blåbär 


Träningsveckan har flutit på bra. Underkropp och överkroppspass är avklarade. Idag ska jag springa 5-10 km.


Åt god spenatsoppa till lunch igår, älskar verkligen sopplunch!

Idag: Kör jag och Michaela terminens första arbetsdag. Jag har längtat efter att komma igång och beta av. Nya samarbetspartners har tillkommit och jag känner mig ärad för att få jobba med Friends i höst. Har också Nike på kroken (nyp mig) så håll tummarna med mig att det går igenom 😍.

1
65