ANNONS
Integritet på Tailsweep

11 saker jag ser fram emot i höst

/

I och med att vi inte hörts som vanligt under sommaren har jag inte delat med mig av mina tankar. Nu är vardagen officiellt startad och jag njuter av sensommaren. Jag hoppas på fler kvällsdopp, varma dagar och ett par till veckor till i jeansshortsen. Men jag är också så redo för hösten. September är en av mina favoritmånader!

11 saker jag ser fram emot i höst:

Komma in i kupan

Semester i all ära men jag är redo för rutiner. Jag vill komma in i mitt träningsprogram som Pischa gett mig och jag lääängtar efter att springa en tidig, krispig höstmorgon.

Njuta av helgerna

Under semestern har man ingen koll. Är det måndag eller lördag? Det fina med vardagen är att helgerna återigen blir njutbara och efterlängtade. Något jag verkligen vill göra någon helg snart är att åka ut i skogen med matsäck och leta efter kantareller.

10 frukost och brunch recept till helgen 

Känna mig produktiv

Mitt produktiva jag har fått vila under semestern men mot slutet kliade det i mig. Jag ville börja arbeta, jag vill dona, fixa och bocka av. Både jobbmässigt och privat.

Följa barnens utveckling i deras aktiviteter

Det kommer bli så roligt att följa Leonores ridning. I och med min allergi så kommer jag att följa den på distans men jag unnar verkligen Hugo att han kommer få en alldeles egen grej med Leonore. Hon levlar också upp i gymnastiken och kommer köra truppgymnastik. Från en timme i veckan till två gånger i veckan alá 1,5 timme.

I höst väntar cuper i fotbollen för Molly. Nytt för terminen är att matcher ligger inlagda även under vardagar. Vi förstår nog inte riktigt själva än vilket pussel som väntar men vi prioriterar barnens aktiviteter högt så vi löser allt för deras skull.

Senast imorse pratade vi lite löst om golf vid frukosten. Vi kollade läget om barnen skulle vara intresserade av att börja på golf. Det är absolut ett själviskt förslag från min och Hugos sida. Vi vill inkludera dom i våra intressen. Vi får se vart det leder.

Se naturen skifta

Höstens friska, krispiga luft. Gröna blad som blir röda, orangea och guld. Jag vill tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus och jag är extremt peppad på inspiration & träningshelgen i Umeå med Pischa och Pam.

Mysa i vårt ”nya hem”

Redan i vintras la vi en beställning hos Lindholms i Linköping. En total makeover i möbelväg väntar både i vardagsrum och matsal.

Vi växte ur vår nuvarande soffa för flera år sen egentligen. Och när vi gjorde om köket till ett bistrokök tappade vi röda tråden till matsalen. Leveranstiden har varit otroligt lång men i detta nu sitter vi i en planering. Snart har vi ett större och rymligare soffa att mysa i. Snart har vi en matsal som vi VILL äta i 🫶🏼.

Laga god mat

På tal om äta, hur mysigt är det inte att laga mat på hösten? Goda, mustiga grytor och långkok. Pastasallads perioden är snart förbi och i höst vill jag bli varm i magen utav maten.

Godaste halloumi & pestogrytan ever 

Se nya serier och filmer

Detta är visserligen en grej jag vill göra året om. Skillnaden är att det är mysigt att tända ljus när det börjat mörkna tidigare utomhus. Två serier som jag ser fram emot lite extra är House of the dragon och Snabba cash 2.

House of the dragon är den första spinoffen av Game of thrones (ÄLSKAR). House of the Dragon utspelar sig 200 år före händelserna i Game of Thrones och kretsar kring familjen Targaryen. Premiär 22a augusti på HBO MAX.

ÄLSKADE Netflix serie som baserades på Snabba cash! 22a september har säsong två premiär.

”I den andra säsongen av Netflix-serien Snabba cash har det gått ett år sedan händelserna i första säsongen. Leya är numera en av Sveriges främsta tech-entreprenörer, men trots att hon kan verka framgångsrik och lycklig på utsidan plågas hon fortfarande av minnena av Salim”.

Prova nya restauranger

Foodien i mig skriker efter att få testa nya ställen som jag har skrivit upp.

Jobbresa till Köpenhamn

Jag har en jobbresa till Köpenhamn tillsammans med Biotherm inbokad. Jag älskar Köpenhamn och med tanke på hur bra uppstyrt resan till Monaco var är förväntningarna skyhöga.

Åka till Tallinn

Något vi missade under semestern var mormors nya gårdshus i Tallinn.

Mamma var där och sa att det var helt fantastiskt. Dom inredde ett barnrum till tjejerna uppe på vinden. Vi pratar redan nu om att åka dit på höstlovet.

Tb till 2019 i Tallinn

Det är det jag ser mest fram emot i höst. Vanligtvis brukar vi redan börjat fundera på en vinterresa. Vänner till oss ska åka på Karibien kryssning men vi kände oss inte alls sugna. Semestern ligger färskt i minnet och det enda jag vill ha är rutiner och vardag.. Vi får se hur det blir i vinter. Jag personligen tyckte att det var jättemysigt att fira jul i Sälen ⛄️.

//Vad ser du fram emot i höst? ❣️

9

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00