ANNONS
Integritet på Tailsweep

8 punkter på topplistan

/

Sommarpratet: Har ni lyssnat på sommarpratarna under sommaren? Vem vart er favorit? Min favorit var Aliette Opheim.

Hon hade ett beskrivande och starkt språk och hennes sommarprat berörde mig. Jag både grät och skrattade under löpturen.

Sommarens favoritplagg: Återigen har jag konstaterat vad jag har burit mest under sommaren- Jeansshorts. Det slår aldrig fel och jag kommer alltid att vara just en jeans tjej.

Favoritdryck: Jag njuter varje morgon av en nybryggd kopp kaffe. Kaffet i Spanien är inte lika gott som svenskt kaffe.

Bästa känslan: Jag testade att göra naglarna i Spanien. Jag kanske kom till ett mindre bra ställe men vart chockad över att det tog nästan 2,5 timme att fylla på akryl och schellack!!!

Värmen gjorde naglarna mjuka så efter en dryg vecka började naglarna att släppa. Även schellacken. Det första jag gjorde när jag kom hem var att boka en nageltid hemma i Sverige. Akrylen är väck och återigen har jag mina egna naglar med schellack, skönt!

Sommarens bästa serie: Kärlek och anarki. Jag och Hugo sträcktittade säsong ett och två under semestern.

Favoritlåt: Combo med Mwuana.

Bästa med att vara hemma: Vid varje årstidsväxling får jag ett stort behov av att rensa. Jag vet att sommaren inte är över ännu och att vi säkerligen har ett gäng varma dagar kvar men jag har redan startat. Vikt ner sommarplagg och tagit ner jeans och tjocktröjor från vinden. Gått igenom barnens garderober för att se vad dom har och vad dom saknar. Älskar att rensa och organisera (kul intresse 😂).

Godaste jag vet just nu: Skivade jordgubbar med ProPuds ”Vanilla Ice Cream”. Smakar sommar i en tallrik 🍓🍦

.

3
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00