ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ett första hej efter Spanien

/

Heeeeej hörni ❤️❤️❤️❤️.

Jag hoppas att ni har haft fina veckor sedan sist. Vi har spenderat en hel månad i Spanien och har haft det u n d e r b a r t. I nästa vecka tänkte jag summera Marbella, vårt nya townhouse och en guide men vi har en semestervecka kvar som vi vill fånga.

Egentligen så trodde vi att vi skulle ha varit kvar i Spanien även den här veckan. Vi hade ombokningsbara biljetter men när vi väl började kika så hittade vi inga! Vi kollade en massa olika alternativ. Avreseort från både Madrid och Palma. Destination både Stockholm och Köpenhamn. Vi kollade på helt nya biljetter men enkel väg Malaga-Stockholm låg på 30 saftiga K, no way José!

Under biljettletandet fick vi vårt town house uthyrt så vi bara accepterade läget och förlikade oss med att åka hem. Dock kändes det inte som att semestern räckte till. Dom två första veckorna var Hugos föräldrar med oss, veckan efter min pappa, hans fru och min lillasyster. Vi hade värdefulla veckor men det resulterade till endast en vecka ensamma för oss i lilla familjen. & det räcker inte ❤️.

Den sista semesterveckan blir en roadtrip. Just nu sitter vi i bilen påväg till Göteborg. Vi kör Liseberg och fortsätter imorgon till Halmstad. Vi har en tanke på om vi ska fortsätta mot Malmö och Köpenhamn i helgen men vi får se. Det känns lite stressigt, en sista sommarhelg lutar mot att spenderas på Västkusten.

& juste! Minns ni när jag luftade Leonores och min dröm om att åka på husbilssemester? Vi har nu bokat en husbil i två veckor nästa sommar. Planeringen har vi lagt på vår to do men först måste vi komma överens om destination. Jag röstar på Sverige och Norge medan Hugo vill ha Italien som mål. Vi får se vem som övertalar vem 😂.

Mot Gbg

16

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00