ANNONS
Integritet på Tailsweep

Min fullspäckade dag med Biotherm

/

Idag reser vi hem från Monaco. Vi har ett sista förmiddag med program och sen tar jag helg. Dagarna här har varit helt fantastiska. Jag har varit så glad över att vara här, fått lära känna nya underbara människor och fått mer kunskap om Biotherm. Jag är helt blown away, det är så mycket som jag inte visste om att dom gjorde!

Bilder från den fullspäckade gårdagen: Vi var indelade i grupper om team Sweden startade dagen med att åka båt.

Jag i mitt rätta element, bikini från Indiskas sommarkollektion. 


Monaco by sea 

Jag skulle säga att jag är den i svenska gänget som kan minst om beuty. Jag har varit omringade av experter som arbetar med skönhet. Johan är redaktör på Scandinavian Mind och vi fick feeling på att bli Kate & Leo.

Copyright 2022. All rights reserved.

Här har vi Cecilia. Ansvarig för Biotherm under L’oreal. Endast 24 år gammal… hatten av!

Med på båten hade vi en världsledande djuphavsdykare. Han hade en lektion med oss där vi övade på att djupandas, målet var att använda rätt teknik och rätt muskler när vi andas. Trots att vi låg under gasande sol lyckades jag nå total avslappning. Jag är öppen för att genom avslappning och andning hitta mina innersta rum.


Det var skönt att hoppa i plurret efter lektionen.

Schemat för gårdagen var planerat på minuten. Vi kom tillbaka från båtturen lite sent så jag hade endast fem minuter på mig att svira om och göra mig redo för den gemensamma lunchen.

Blött lejon hej.

Vi åt en stor, gemensam lunch på ett mysigt ställe vid havet.

Alternativet på dryck var vatten, rosé eller vitt vin. Jag bad om en cola cero men blev informerad att det inte ingick i det Biotherm bjöd på. Jag sa att det var okej och att jag kunde betala den själv. Sex euro för en cola cero (😂)!!.

Jag ❤️ burrata.

Jag tycker om att klä mig färggladare på sommaren och hade packat med en jättefin, röd klänning.

Röda klänningen kommer ifrån Chiquelle men vänta tills på tisdag, då kan jag erbjuda en rabattkod ❣️.

Copyright 2022. All rights reserved.

Efter lunchen var det vår tur att åka till institutet och ta del av olika workshops.


På plats var många personer som ansvarade för den vetenskapliga delen. En huvudingrediens hos Biotherm är plankton och dom visade många studier som visat på förbättrad och förstärkad hudhälsa. Både i ansiktet och kroppen.


Jag har fått en ny typ av respekt för Biotherm. Respekt för deras hållbara arbete. Under dessa dagar har seminarium hållits där dom berättat om deras samarbetspartner och hur dom arbetar för att bevara havet.

Respekt för deras vetenskapliga skapande av högkvalitativa produkter. Och respekt för deras hållbarhetstänk. Idag har Biotherm dragit tillbaka flera bästsäljare för att förpackningarna inte håller måttet, ni som använder Biotherm har säkert redan sett att produkterna kommit i nya förpackningar.

Efter spännande workshops hade vi en paus på hotellet. Det var skönt att ta av sig klackarna och bara ligga i sängen en stund. Det var många nya intryck, mycket information och mycket människor. Efter sådana situationer mår jag bra av en liten paus med egentid där jag bara får vara tyst och ensam en stund.

Gjorde mig redo för en avslutade galamiddag. 

Galamiddagen höll till på en terass på ett museum. Tillställningen var magisk.

Den obligatoriska outfit-bilden. Klänning från Zara och skor från Vagabond.

Glad tjej 

Och det här svenska gänget..  Carin från Elle, skönhetsdrottningen Emma och Linn från Lyko. TACK för dessa dagar!

Världsstjärnan och ambassadören för Biotherm Nicholas Hoult var med på galan, givetvis frågade vi om en bild ☺️.

Idag: Vi har checkat ut från hotellet och har precis haft en Q/A med Hoult. Efter lunch kommer en buss och kör oss till flygplatsen. Jag landar ikväll på Arlanda och jag längtar efter min lilla familj. I helgen har vi inga planer och det ska bli väldigt skönt att landa hemma. Molly drar på kollo nästa vecka så vi bör börja förbereda och packa… Men det får vänta tills på söndag!

4
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00