ANNONS
Integritet på Tailsweep

10 skillnader på mig och Hugo

/

Jag såg den här bilden och taggade Hugo direkt. Det är SÅ han och jag 😂.

FD004592-0D12-4482-A1CA-3AB4DCB4A1F2

Här kommer ytterligare några skillnader på oss:

Hugo: Tankar vid tom tank.

Paula: Halvtom tank betyder tom tank.

Hugo: Mc Donalds.

Paula: Max.

Hugo: Somnar i princip varannan kväll på soffan.

Paula: Har aldrig sovit i soffan.

Hugo: Kan min kod till telefonen.

Paula: Kan inte Hugos kod till telefonen (han byter hela tiden för barnen kommer på hans jämt och ständigt 😂).

Hugo: Saltar allt.

Paula: Citronpepprar allt.

Hugo: Älskar kycklinglårfilé.

Paula: Hatar kycklinglårfilé (fixar inte konsistensen).

Hugo: Lyssnar på podd eller ljudbok.

Paula: Läser fysiska böcker.

Hugo: Älskar att klä upp sig.

Paula: Riktig jeans och T-shirt tjej.

Hugo: Sms.

Paula: Ringa.

Hugo: Vardagslyx är sovmorgon.

Paula: Vardagslyx är att få en stund för sig själv på morgonen innan familjen vaknar.

818CE047-9517-419E-AA6C-2179088797EF

Vi är olika på många sätt samtidigt som vi är lika. Som familj har vi växt ihop men som gifta delar vi samma värderingar. Vi delar levnadssyn, drömmar och framtid. Vi har samma favoritgodis, samma torra humör och båda har lätt till skratt. Vi är sociala samtidigt som vi behöver lugn och tid för oss själva.

Jag älskar det faktum över att jag och Hugo delar många intressen, idag hade jag nog inte kunnat leva med någon som inte ville leva ett aktivt liv. Det känns rikt att ha delat livet med någon i snart 11 år och jag ser inte våra olikheter som något problem, dom gör så att vi kompletterar varandra❣️.

A8173E60-176A-4158-A3AE-4E14A67FED85
1

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00