fem våriga looks

Innehåller ADLINKS

Bubbleroom har precis lanserat kampanjen ”Just Be You”. För mig handlar det om att vara trygg i mig själv och att aldrig jämföra mig själv med andra. Detta är något jag berör dagligen i uppfostran av mina döttrar och vem är jag om jag inte lever efter vad jag lär?

DU gör mer än duger, DU ska aldrig jämföra dig med andra, DU har rätt att leva livet fullt ut, DU ska drömma stort och DU ska gå din egen väg. Glöm bara inte bort att vara snäll mot dig själv längst vägen hjärta.

Här nedan visar jag fem looks som på olika sätt förmedlar vem jag är och vad jag tycker om. Min kod PAULA ger dig 10% rabatt på hela Bubblerooms sortiment, gäller även på andra erbjudanden.

Det här setet med cykelbyxa och tshirt med slits visade jag sist fast i svart. Jag har i princip bott i det här hemma sen dess och ville ha det även i vitt.

Jag klär mig mycket i vardagskläder och nu till våren byter jag ut vanliga jeans till vita jeans. Dom här sitter som en smäck och har en skön passform.

Söt blus med knytdetaljer.

Nu går vi vidare med tre festligare looks och först ut är den här finstickade midiklänningen. Jag tänker att den går att bära både till vardags och fest.

Grönt är min absoluta favoritfärg och jag ääääälskar den här jumpsuiten!

Den har en resår i midjan vilket är tacksamt för passformen.

Här i min sista look har vi en riktig Askungen-outfit. Ett champangefärgat set med lång kjol och spetstopp.

// Glöm inte bort att vara dig själv. Slösa inte bort ditt liv på att låsas vara någon annan.

0
39

Proteinplättar


Goda, fluffiga proteinplättar… Det hade jag velat få som frukost på sängen! Plättarna passar utmärkt som både frukost och mellis.


Du behöver:

1 banan

2 dl havregryn

1,5 tsk bakpulver

1 krm vaniljpulver

1 krm salt

3 ägg

1 skopa proteinpulver

3/4 dl mjölkdryck

Smör eller kokosfett (till stekning)

Gör såhär:

Mixa samtliga ingredienser i en matberedare. Smeten ska vara 

tjock men inte rinnig. Tillsätt en skvätt mjök om den är för torr.

Stek plättarna…

… & toppa med godsaker. Jag toppade med kvarg, bär & honung 😋.

2
33

Torsdagsstatus

God förmiddag torsdag!

Jag har varit uppe ett bra tag men det är söndag mitt i veckan så jag har tagit det piano med förmiddagen och tempot.

Äntligen i mål: Vi har under de senaste veckorna läst ”Stora vänliga jätten”. När boken var utläst sa vi att vi skulle titta på filmen och den dagen kom igår.

Det var så mysigt att se på filmen tillsammans. Det var barnens allra första film där dom ”läst” boken. Dom blev glada när dom kände igen scenerna och kunde berätta vad som skulle hända innan det hände. Dom vart också förbryllade när det hände något i filmen som det inte står om i boken.

Vi tycker om Roald Dhals böcker, nästa bok som jag tänkte köpa är ”Matilda”.

Matilda är en ovanligt smart liten flicka. Hon har läst Dickens, Hemingway, Kipling och Steinbeck, och hon kan lösa de mest invecklade mattetal. Trots att hon är en riktig nörd är hon omtyckt av sina klasskompisar och hennes lärare fröken Honung är världens underbaraste.

Men allt är långt ifrån perfekt. Hemma hunsas och hånas Matilda av sina elaka föräldrar och i skolan härjar världshistoriens vidrigaste rektor. Så när hon upptäcker att hon har en hemlig kraft bestämmer hon sig för att skipa rättvisa”.

Torsdagens svettfest: Påminn mig om att aldrig någonsin gå in på Pischas instagram för att hitta inspiration till ett helkroppspass😂. Det här passet är riktigt grisigt och svettigt. Jag skulle rekommendera dig till att köra det ihop med en vän eller partner. Det kan vara skönt att ha någon som hejar på en!

Buy in: 2 km löpning

10 marklyft

20 airsquats

10 marklyft

20 hand release pushups

10 marklyft

20 kettlebell swings

10 marklyft

20 utfallssteg med biceps curl

10 marklyft

20 pushups

Buy out: 2 km löpning

Idag: Trots att det är en ledig röd dag har vi en massa to do. Dock är det väldigt roliga punkter så jag klagar inte!

Vi ska gå på visning på huset. Att flytta känns långt borta men det här huset har verkligen fångat vårt intresse så vi bara måste åka och titta på det. Barnen är lika taggade som oss!

Bada i sjön. Något sent för att kalla det kallbad men barnen vill tillbaka och bada. Vi får se om även jag och Hugo hoppar ner i plurret 🥶.

Käka godmiddag. Eventuellt ihop med våra grannar & vänner.

Håll utkik på bloggen. Idag kommer ett supersmarrigt recept upp på plättar & ett supertips.

4
46