ANNONS
Integritet på Tailsweep

Padelevent på Fågelbrohus

/

Igår hade jag en sådan där dag som fyller mig med massa energi. I min vardag blir jag ofta bjuden på roliga tillställningar men jag är selektiv till vad jag tackar ja till – Gårdagen innehöll sånt som jag värderar. Gårdagen var värd att offra kvällen för kvällsarbete.


Morgonen började med frukost. Sarah Tjulander hade ordnat det så fint och mysigt. Det var min allra första gång på Fågelbrohus men jag messade Hugo och sa att vi måste åka hit tillsammans. Ett lantligt hotell omringad utav vacker natur, hästar och golfbana.

Den största anledningen med besöket var att spela en padelturnering på hotellets sprillans nya utomhus banor.

Banorna fick 11/10 poäng. Det kändes som att man var ett med den vackra omgivningen under spelets gång. Mer utomhus padel åt folket!


Det var ett tag sedan jag spelade sist och jag fick en sådan nytändning! Jag har nog velat köra med padel än vad jag har gjort hittills men problemet har varit att alla jag känner började tidigare än mig och blev bättre. Man måste vara ganska jämna för att det ska bli roligt för alla.

Vi spelade sjukt bra och jämt så efter turneringen satte vi ihop en whats up grupp och letar nu efter en stående tid varje vecka. KUL 🎾. 


ÄLSK på Andreas inlevelse!


Efter padeln hade vi spat för oss själva. Spat bestod av en inomhus del &…

En magisk utomhus del med uppvärmd pool med utsikt över en vacker golfbana.

Vi snackade padel & åt snacks.

Gårdagen gav mig ett härligt rus utav energi. Kombinationen av vacker miljö, aktivitet, trevliga människor och avkoppling är en svårslagen kombination. Jag skulle mer än gärna åka ut till Värmdö och Fågelbrohus för att göra om allting en gång till.

TACK för igår, nu är jag supertaggad på mer padel!

1

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00