ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ålderskollen. Sju punkter jag bockar av

/

Dagar, månader och åren flyger förbi nu. På många sätt tycker jag att det känns precis som förut men vissa noteringar får mig att stanna upp och haja till. Noteringar som får mig att inse att jag blir äldre och att tiden faktiskt förändrar saker och ting.

Första arvet

Leonore ärver utav Molly hela tiden. Men nyligen såg arvet annorlunda ut. Molly tog ett par skor ifrån.. Mig!

Jag har storlek 37 i skor och Molly 35. Jag hade ett par i 36 som hon numera använder.

Jag vaknar före alarmet

Är det bara en slump, har mitt mindset anpassat sig efter års av rutiner eller är det ett faktiskt tecken på att man har blivit äldre?

Cyklar till fler än en

Om jag skulle få punka på min cykel skulle jag kunna använda Mollys. Hur sjukt att vi redan är där och nosar?

Kontantfritt

Jag vet ju om att det nästan överallt är kontantfritt men ändå så glömmer jag bort det. Det är lite synd att man inte längre kan bruka kontanter på samma sätt som när vi var små, det fanns en viss charm med det.

Vi funderar på att ge Molly ett betalkort i julklapp. Mest för att ge henne en möjlighet till veckopeng.

Sms förkortningar

Jag är inte helt lost in space när det gäller sms förkortningar men jag skrev 100% ”Va?” på ”Vgd”. Tydligen en förkortning på ”vad gör du”.

-Skadar mig pga sovit fel

I fredags var jag hos naprapaten och fick hjälp med att få upp en låsning i axeln efter att ha sovit fel på den. Förr skadade man sig genom att typ ramla från ett träd. Nu skadar man sig själv i sömnen 😂.

Ändring av radio kanal 

Förr lyssnade jag bara på NRJ men på senare tid lyssnar jag självmant på p4 och p3. Jag vill ha mer nyhetsuppdateringar 🤷🏻‍♀️.

3
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00