ANNONS
Integritet på Tailsweep

Fredagsstatus

/

Godmorgon fredag!

Satt upptagen med en massa jobb under gårdagen. Solen sken provocerat och jag kände mig snopen över att missa solen. På eftermiddagen tog jag igen dagen tillsammans med ungarna. Vi cyklade till fotbollsträningen och njöt i… 2 minuter 😂.

Höll du också på att blåsa bort igår? Det blåste som bara den i Stockholm. När träningen var slut huttrade jag hackade tänder. Det var veeeerkligen supermysigt att cykla hem.

Redo för helgen: Jag har en sådan där riktigt gott & blandat helg. Idag kommer vår lilla älskling Juni (Hugos guddotter). Hennes föräldrar ska åka på en weekend och vi får ro om henne tills imorgon.

Vi, barnen och Juni är taggade. Tänker att vi sover i vår säng alla tjejer. Hugo får sova i Molly eller Leonores säng. Det blir precis som på den gamla goda tiden, jag tar natten och Hugo tar morgonen.

Imorgon ska jag på en årlig tjejbrunch. Jag har ett öppet sinne och får helt enkelt se hur sent det blir. Kanske är hemma till Kl 17, 21, 00, 01.30 eller 05. Vi ses om vi ses ute i vimlet!

Funderar på om jag ska på mig dom här glitterbyxorna. Dom var för långa för mig så idag ska jag hämta dom hos skräddaren.

Lagförälder för Mollys fotbollslag är Paula Rosas. Några gånger per termin ska jag styra upp aktiviteter utanför fotbollen. Tjejerna har hängt ihop i ett par år nu och en stark gemenskap och sammanhållning håller på att växa fram.

På söndag kör vi tipspromenad, samarbetslekar, klubbturnering, fika och såklart lite fri lek. Förberedelserna är i full gång.

Ikväll käkar vi: Har ni käkat på Vår Pizza? Det finns en i Hägersten och en i Järfälla. & nu en här i Älvsjö där vi bor 😍.

Älvsjö har faktiskt en massa kul mat. Jag älskar våra lokala restauranger och det faktum att fler öppnar. Vår Pizza här i Älvsjö är nyöppnat så det tänkte vi beställa ikväll. Det blir enklare så, vi vill ge vårt fulla fokus på Juni idag.

Hur gott ser inte det här ut? 

Tips på riktigt bra film: Jag kanske också somnar när jag nattar Juni men om jag mot förmodan håller mig vaken är jag sugen på att se en bra film. Eller nej, jag är sugen på att se en riktigt bra film. Har du sett något bra på sistone? Fyll gärna på i kommentarsfältet, det kanske finns fler som behöver tips ❣️.

Nu: Mot Kalle för att knäcka min onda axel 🫣.

13
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00