ANNONS

7 oattraktiva egenskaper

/

I den här listan så har jag listat sju egenskaper som jag tycker är oattraktiva,  oavsett kön.

Prata skit bakom andras ryggar

Det är klart att jag också kan skvallra men inom rimliga gränser. Man behöver ibland få prata av sig om ens relationer och få bolla med en utomstående. Däremot så vill jag inte höra skitsnack bakom folks ryggar. Det säger jag stopp och nej tack till.

Snålhet

Finns det något värre än snåla människor? Jag fattar att inte alla har samma möjligheter men då får man själv anpassa det. Man kan vara snål i så mycket mer än bara pengar och enligt mig bör man alltid sträva efter att vara generös.

Missunnsamhet

En gång i livet har jag känt missunnsamhet och det var i samband med våra missfall. Jag hade svårt att glädjas för närstående som blev gravida när vi försökte skaffa syskon åt Molly. Jag avskydde min egen missunnsamhet.

Spela dummare än vad man är

Varför gör framför allt kvinnor såhär? Varför förminska sig själv?

Mobilberoende

Smartphone borde heta dumbphone. Bland det värsta jag vet är att känna mig utkonkurrerad av en telefon. Det ligger i hyfs hur man brukar sin telefon i andras sällskap.

Självcentrerad & självisk

En vän till mig har dejtat en kille i ett par veckor nu. Hon vet allt om honom men han vet ingenting om henne. Han verkar inte ha något intresse i att lära känna henne för han ställer inga motfrågor. Konversationerna dör efter att han har pratat klart, efter hennes fråga. Hur oskön? Mitt tips- Slösa inte din tid på honom!

Opålitlighet

Det är irriterande att vara omkring svekfulla människor. Var en som man kan lita på.

34DF53DC-AFAB-4789-842F-23AC832C7B72

//Det är sju egenskaper som jag tycker oattraktiva. Vilka egenskaper ogillar du? 

6
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00