ANNONS

Mina träningsmål 2022

/


Jag har haft alla träningsmål. Bli starkare och bli snabbare. Sen ett par år tillbaka är träningen väldigt naturlig i mitt liv. Det är absolut ett måste för att jag ska må bra. Min vardag är också väldigt aktiv och det har speglat sig över på barnen som i sin tur går på flera aktiviteter.

Just nu har jag varken ”bli starkare” eller ”bli snabbare” som mål. Jag har både en bra grundstryka och bra kondition. Mitt mål är att fortsätta trycka på. Fortsätta att träna kontinuerligt för att fortsätta må bra.

38E6D7D9-1CDC-48A5-AB64-78636976DD42

Jag har skrivit detta tidigare men det tåls att upprepas. Jag tänker på mitt eget åldrande och tänker att jag styrketränar i ett förebyggande syfte. Att jag underhåller mina muskler för att åldras lindrigt utan kramper. Jag ser definitivt att jag kommer fortsätta träna kontinuerligt livet ut, utifrån mina förutsättningar.

Något annat som driver mig är att vara en god förebild för mina barn. Att jag visar istället för att säga. Att jag får vara med och forma en god bild av vad träning och hälsa handlar om. Deras sanning är att både mamma och pappa tränar för att må bra och orka vara starka.

Styrketräningen och löpningen kommer jag alltid hålla igång men på senare tid har jag öppnat upp för fler aktiviteter. Allra senast kom golf in i mitt liv.

AACAA404-DFA3-421B-BD65-85641229BFEF

I och med att Mollys intresse vuxit för thaiboxning så har jag tagit upp mitt eget intresse för att dela hennes. Jag skulle också vilja spela mer padel. Problemet i mitt fall var att jag började försent och alla jag känner hade hunnit bli för bra, det blir inte roligt att spela tillsammans då.

Sättet att umgås och dela intresse via aktivitet tycker jag är roligt. Jag gillar att hänga via rörelse både med mina vänner och min familj. Mina träningsmål 2022 handlar inte om att bli starkare och snabbare. De handlar om att fortsätta motivera mig själv till att leva ett aktivt liv. Just nu är det inte svårt alls att motivera i och med att rörelse är ett genuint intresse.

Dock så skulle det vara väldigt roligt att ta löpningen till nästa steg. Jag har aldrig testat att ha en löpcoach men jag tror det skulle ge mycket. Milen och lite till är inga problem för mig men ett Marathon känns omöjligt idag. Precis som med allt annat brukar jag sätta upp delmål och ett halvt Marathon känns mer rimligt. Jag skulle vilja bocka av Göteborgsvarvet!

Vad har du för träningsmål 2022? ❣️


A9D5225D-5057-4E1F-80E3-26C96093A623
6
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00