ANNONS
Integritet på Tailsweep

Summering utav Marbella

/

Vi är tillbaka från en barnfri långhelg i Marbella. Jag och Hugo frågade varandra när vi senast åkte på en weekend och vi konstaterade att det var när vi åkte till Manchester våren 2019🙈.

Guuuud vad sådana här typer av resor är nödvändiga i ens relation. Jag är nykär i Hugo och fulltankad med energi. Vi har träffat en massa härliga människor och skrattar oss till träningsvärk i magmusklerna. Ingen nämd, ingen glömd – TACK för magiska dagar!

Vad har vi gjort då under våra fem barnfria dagar? Jag hade packat med fem uppsättningar med träningskläder men använde enbart ett 😂. Man kan säga att fokuset har legat på det sociala och vi har bara käkat en massa härliga luncher och middagar med en drös nya och gamla vänner.

Temperaturen har varit magisk och sommarkläderna åkte på, här kommer en summering på mina outfits:

Första kvällen bar jag en magisk klänning från Lala Berlin, hur fin?

Dagen efter skulle vi på långlunch i solen och då bar jag den här fina toppen från By Malina.

Frågan som jag blivit bombad med under resan är vart solglasögonen kommer ifrån. De är sprillans ny modell från Gucci och finns hos Mister Spex.

En liten svart är aldrig fel. Denna köpte jag för någon sommar sen på Zara.

Det mest fartfyllda: En dag hängde vi på ett event som styrdes upp av Porsche. Nere i hamnen stod båtar från Hydrolyft. En båt som lovades att köras snällt och en båt som skulle upp i bryta-revbens-fart. Kan ni gissa vilken Hugo och Bingo hoppade på? 😂

Ute till havs hoppade jag över till den snabba båten och jag tror att vi kom upp i 68 knop.


Vi flööööög över vågorna och fjärilarna gjorde volter i magen.


Mellan vågorna var jag en soljägare och bättrade på brännan 

Det var riktigt, riktigt kul men tror att jag eventuellt fick mig en spricka i revbenet.

LYCKA i bilder 

Det härligaste: Trots att fokuset hamnade på det sociala och träffa nya och gamla vänner hann vi med en kvällspromenad i bergen. Temperaturen var behaglig och solen var påväg ner. Det var så vackert och givande just den promenaden.


Ett steg närmare drömmen:

Jag och Hugo har en dröm om att testa på att bo i Marbella. Inte livet ut men iallafall längre perioder. Akilles hälen är såklart barnen och deras välmående.

Jag pratade med svenskar som bor i Marbella och dom berättade om både svenska och internationella skolor. Dom berättade på vilket sätt som upplever att dom via en flytt fått en annan livskvalité.

Fantiserade om att vi hade varit kvar i förskoleåldern och att jag till och med hade varit kvar i en föräldraledighet. Då hade det känts lättare. Vi var så himla unga när vi vart föräldrar och hade inte alls dom förutsättningarna då. En vän sa till oss ”ja men tänk om 10 år då har ni ju vuxna barn” och det stämmer ju ish. Vår tid och vår dröm kanske kommer senare i livet men satan i gatan vad sugen jag är på att bo i Marbella!

Något annat jag reflekterat över under resan är hur rika vi är. Rika i att det är fler som älskar barnen. Dom har haft en fantastisk helg i Finland hos kusiner och härliga påskdagar hos min mamma.

Lunch på taket

🙈


Läckra påskbrillor

Många hundpromenader

& förberedelser inför morgonens påskfirande på min mammas jobb.


Mamma arbetar inom äldrevården och gör alltid sånt här. Lägger sin lediga tid på det där lilla extra som ger dom gamla mer livskvalité.

Det är fint att även barnen får ta del av detta. Att dom tillsammans med mamma får förbereda en massa fina teckningar att ge bort. Leonore vill vara en hare imorgon så jag har på min to do att kolla youtube för att se hur man ansiktsmålar en påskhare❣️.

10
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00