ANNONS

Onsdagsstatus & det vankas födelsedagshelg

/

Godmorgon gänget,

Jag har precis duschat och sagt hejdå till barnen. Tränade tidigt imorse för att vara klar innan arbetsdagens start.

Vi fångade gårdagen trots allt. Det blev inget besök i badhuset men ett kärt återseende på Leos lekland.

Oj vad vi hängde på lekland när barnen var små. Vid pandemin upphörde besöken och igår var första gången vi var på Leos med ”stora barn”. Men vi hade precis lika kul, om inte ännu roligare.

Vi lekte en kull lek intill ett bollhav. Molly skulle lura sig bakåt, där hon trodde att det fanns en nätvägg. Det fanns ingen nätvägg så hon föll pladask som en platta på marken. Molly, Leonore och jag skrattade så mycket att vi höll på att kissa på oss. Trötta men lyckliga åkte vi sen hem och i bilen sa tjejerna att vi måste åka tillbaka snart så att vi kan leka mer❣️.

0D93E3B6-AEFF-4483-A3F0-160BE3A63E6F

Dagens program: Jag är så taggad på den här arbetsdagen. Nu på morgonen hänger jag i köket och gör en viral smörgås som jag sett. Serveringsupplägget är helt nytt och något jag aldrig har testat förut och det är alltid roligt att testa något nytt.

Min fina, vackra, perfekta vigselring hängde med Hugo hem igår.

Jag har stirrat mig blind och jag är så otroligt kär i den. Hugo tappade andan när han fick se den och jag vill bara visa den för heeeela världen. Så på dagens to do med Mikaela ligger ”fota ringen”.

E08D6F98-0C51-424E-9D11-06BCEBEC623F

I eftermiddag delar vi upp oss, Hugo och Molly ska på Mollys aktivitet och jag och Leonore ska ägna oss åt hemligheter. 22a april fyller min förstfödda skatt nio år. Det kan finnas ett och annat paket undangömt som jag och Leonore ska slå in.

Mollys födelsedagshelg: Molly fyller år på en fredag och hennes födelsedag ska vi fira ihop med familjen helt och hållet på det vis som Molly önskar.

Tb till sju årsdagen 

4E17E8A1-795D-4B31-817F-06AD02C930FE

Vi i familjerna kommer att köra laserdome tillsammans. Vi snackar farmor, morfar och totti ballotti. Molly har delat upp oss allihop i två lag och av tidigare erfarenhet vet jag att vi kommer att kämpa för vinsten genom blod, svett och tårar. Efter aktiviteten köper vi med oss hämtpizza och fortsätter firandet hemma hos oss.

Dagen efter bjuder Molly in sina vänner på ett pool & pyjamaskalas. Det ska badas, snackas, käkas, lekas lekar och dansas. Temat på kalaset är disco och vi har redan börjat handla roliga disco accessoarer.

För första gången så är Leonore inte bjuden på kompiskalaset. Det var känsligt men ändå en rimlig önskan från Mollys sida. Det är egentligen hennes första frigörelse från sin syster. Hon vill ha ett kalas med enbart sina vänner och vi får se till att Leonore har det bra den aktuella dagen.

Födelsedagshelgen avslutas med en middag på Pinchos. Molly har en nära killkompis som fyller år samma dag som Molly, 22 april. Det läskiga är att dom är så otroligt lika varandra, både till sättet och utseendemässigt. Vi käkar på pinchos tillsammans med kompisen och hans familj för att fira bådas födelsedagar🎈.

Själv har man aldrig haft en födelsedagshelg men jag unnar verkligen Molly det. Hon är rik på så många goda relationer både med familj och vänner.

AC3F9D49-C5E0-4381-896D-DB15A502DC6C
3
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00