ANNONS
Integritet på Tailsweep

Mina mål med 2022 & vad jag ser fram emot

/

Ytterligare ett nytt år ligger framför oss. Jag har funderat över vad jag har för mål med det nya året och kommit i underfund med att jag inte har några drastiska mål. Jag är lycklig i hur tillvaron ser ut och önskar att året ska tuffa på smärtfritt och glatt.

Den stora skillnaden nu från då är att vi har blivit äldre, alla i familjen Rosas. Barnen är äldre men också vi. Det är skönt att befinna sig i på den vuxna planhalvan på många sätt. Man resonerar och värderar annorlunda. Jag har inga drastiska mål med 2022 men detta är mina mål:

Avsätta tid för mig själv

De kommande året innebär massvis med arbete för Clean. Efter jullovet kommer vi knappt att se röken utav Hugo. Vardagen kommer mycket att falla på mig och för att klara av det kommer jag att behöva avsätta tid för mig själv. Jag kommer att behöva laddstationer för att vara mitt bästa jag, både gentemot barnen och mig själv.

Jag vet att vi kommer att klara av det, och jag vet att vi kommer hitta sätt att kompensera Hugos frånvaro gentemot barnen och mig men jag lägger ändå ansvar på mig själv.

Jag vill inte bli sur eller bitter så jag kommer att ta för mig med att avsätta tid för mig själv så att jag får in det som behövs för att jag ska må bra.

Fortsätta drivas av att ha det roligt

Jag ser mitt jobb som att vara en mångsysslande frilansare. Det som har drivit mig under dessa år är att jag tycker att det är roligt. Jag vill inte göra saker som jag tycker är tråkigt och jag vill aldrig tappa bort det, att drivas av att det är roligt.

Ta livet till nya höjder genom tacksamhet

Jag började på riktigt att se livet annorlunda efter 2019 när jag befann mig i min största kris hittills. Att börja öva på att vara tacksam och se livet genom tacksamma ögon tog livet till nya höga höjder. Det är viktigt att stanna upp och se livet för vad det precis är just idag. Idag kommer du aldrig mer att få tillbaka medan du har tusentals av morgondagar framför dig. Skynda inte igenom livet♥️.

-Prova nya saker

Både med mig själv och med familjen. Allt är så roligt genom barnen. Vi pratar just nu om att vi skulle vilja testa att dreja och att vi vill resa på en Harry Potter weekend till London.

Många dejter

Jag älskar att gå på dejt, litet som smått. Testa nya restauranger ligger nog som ett favoritintresse. Något jag känner att jag har tappat bort sen jag vart förälder är att gå på bio. Att se en riktigt bra film på bio är svårslaget så jag skulle vilja gå på fler biodejter under 2022 och då se vuxenfilmer.

Börja göra matlådor

Avsätta tid på helgen för att göra matlådor till lunch på vardagarna. Det blir ekonomiskare att sluta köpa lunch och det blir mer näringsrikt än yoghurt och granola.

Det var några av mina mål med 2022, och här kommer x punkter med vad jag ser fram emot under 2022:

Resor

I februari åker vi till Maldiverna. En resa som på många sätt är en livlina nu under de första kvartalet. Fram tills nyår har jag sällan några problem med vintern och mörkret men kampen börjar nu. Julljusen är borta, slasket är ett faktum och mörkret gör en dränerad.

Vi bokade också om våra biljetter till New York till en resa till Paris i vår. Det blir en weekend som vi åker på utan barnen.

Se resultatet av reklamfilmen

Dagen innan Sälen agerade jag modell för en reklamfilm åt Rizzo. Den kommer att gå på TV3 och kanal 5 under hela februari. Jag tycker att den typen av arbete är jätteroligt och hoppas på att få göra mer sånt kul under det här året.

Fortsätta att se våra barn utvecklas

Molly och Leonore är den stora meningen i mitt liv. Ingenting är så viktigt som dom. Dom är mina två ögonstenar och vi har ett helt nytt år på oss att skapa minnen och få se dom utvecklas. Molly vill återigen åka på Kollo och det har hänt så mycket med Leonore sen hon började i skolan. Jag känner mig rikast i världen att få vara deras mamma.


// Feel free att fylla på med dina mål och vad du ser fram emot. Högt som lågt ♥️

5

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00