ANNONS
Integritet på Tailsweep

Torsdagssstatus

/

God förmiddag bloggen ♥️

Ännu en gång sitter vi i bilen i riktning mot Stockholm med magiska dagar i Kläppen i bagaget. Vi är något möra allihop och just nu är det inte många ord som växlas mellan varandra. Min tanke var inte heller att låta uppdateringen här inne bli lidande men jag slukades upp av den totala kvalitetstiden med familjen.

Vi är ense om att den här veckan i Sälen har varit den bästa hittills. Det har såklart med att göra att barnen blivit äldre och har blivit grymma på skidor. Vi har åkt skidor varje dag och vi har bestämt tillsammans vilka backar vi ska ta ner. Vi har varit på ”samma nivå” och hundåren i barnbacken är ett minne blott.

& det har varit fint att umgås med Hugos familj. Tänk att barnens farmor hänger med i de svarta backarna, det är imponerande!

Glimtar från de senaste dagarna:

Grillad korv, kaffe och varm choklad har varit en återkommande lunch.

kl 15 fikat tog vi oftast i toppstugan. Vi har käkat urgoda non stop chokladkakor

Gos med farfar 

Egentligen så skulle vi ha åkt hem igår. Hugo hade en padelturnering igår kväll. När vi skulle börja packa ihop satte sig jag och barnen på tvären. Vi ville inte åka hem utan vi ville ha en sista dag i backen. Vi var tre mot en och vi stannade kvar🙌🏼.


Till en början var Hugo lite småsur men medgav sen att vår sista dag blev riktigt mysig och att det var självklart att vi skulle stanna. Innan vi åkte upp sa vi att vi tar dag för dag för att känna av hur mycket alla orkade och det slutade med sju av sju dagar med skidåkning. 

Gulligaste leoparden i backen 

Igår stängde vi Kläppen och tjoade hejdå i våra sista åk. Alla fick välja sin favoritbacke och det var så himla vackert att se solen gå ner över de vackra vinterlandet.

Summan av kardemumman: Kläppen är vårt vinterparadis. Ett fjäll som passar utmärkt för skidåkning för barnfamiljen. Vi har vänner som är uppe i Lindvallen och en eftermiddag åkte vi dit för att hälsa på. Backarna var längre och liftarna var fler. Visst var det roligt att testa någonting nytt men när vi dagen efter var tillbaka i Kläppen kändes det som att man var ”hemma”.


Helgens planer:
Imorgon är det nyårsafton och jag känner ingen tjusning alls
😂. Tant är just nu trött och ser mest fram emot att få komma hem. Vi är ett gäng som firar nyårsafton hemma hos Jonas och Lisa men utöver det är tanken att bara ta det lugnt. Packa upp, packa in julen på vinden och komma tillbaka till träningen. Jag är redo för att hoppa in i rutinerna igen den här magiska Sälen-veckan.

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00