ANNONS
Integritet på Tailsweep

Får man byta ut sin vigselring?

/

Vigselring. Den materiella symbolen som representerar kärleken till sin livskamrat. Den pryl man håller kär. Och jag känner ingenting för min vigselring…

Copyright 2018. All rights reserved.

Jag tror att det har och göra med att vi i samband med vårt bröllop gjorde ett samarbete med Guldfynd. Processen till att hitta vigselringar gick till precis så som det ska. Vi valde själva våra vigselringar och min är verkligen jättefin men jag saknar den där känslan. Jag är inte emotionellt kopplad till mina vigselringar. Den symboliserar inte kärleken till min livskamrat.

Jag får lite skuldkänslor över mina egna tankar. Jag känner att jag inte ”borde” känna så och har snuddat vid tanken att byta ut dom. Jag har sugit på karamellen och funderat på vad som behövs för att jag ska känna den där emotionella kopplingen till min vigselring och det skulle vara en helt annan sak om Hugo designade den. Och att det skulle vara en sådan ring som jag faktiskt önskar som vigselring.

Tog mod till mig och messade Hugo. Visste dock redan att han inte skulle reagera negativt på något sätt.

Är det någon annan som bytt ut sin vigselring i efterhand? Är det något som är ”ok?” eller är det lite märkligt? 🙈

. Hur som haver så är de här en inspobild till hur jag vill att min vigselring ska se ut. Fortfarande två ringar där ena är klädd med små skimrande stenar och en ring med en oval sten.

22
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00