ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tips på födelsedagspresenter till det häststokiga barnet

/

I annonssamarbete med Jollyroom

Vår hästtokiga tjej fyllde hela sex år i början på december. Hon har under de senaste åren ändrat leken och bytt ut dockor mot smådjurslek.

Varumärket Schleich skulle jag säga är bäst på marknaden och här kan man skapa en helt ny värld. Min kod ”Paula10” ger dig 10% rabatt på HELA leksakskategorin till och med fredag 17e december hos Jollyroom som har Nordens bredaste sortiment på produkter till barnfamiljen! Perfekt att haffa julklappar med koden och här kommer tips på presenter till det hästtokiga barnet:

-Hästgård med hus och stall

Hästgården med många roliga funktioner samt tillbehör. Baka i köket eller häng i stallet.

-Stora hästshowen

En stor hästshow som uppmuntrar till timmar av lek på arenan. Här är du stjärnan på hästen.

-Ponnyagilityträning

Ett lekset som får ponnyn att lära sig olika hinder. Vi har möblerat om i barnens lekrum för att göra plats åt Leonores hästvärld och det är så roligt att leka tillsammans, eller höra henne leka medan man lagar mat. Det bästa Leonore vet är att bjuda in kompisar in i hennes fantastiska hästvärld.

-Katter med leksaker

Leonore älskar inte bara hästar, hon älskar alla djur. Det skulle inte förvåna mig om hon arbetar med djur när hon blir vuxen. Katter och kattleksaker är fina husdjur i hästvärlden. Schleich erbjuder många tillbehör och fler djur än bondgårdsdjur.

4
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00