ANNONS
Integritet på Tailsweep

Leonore sex år

/

Jag minns det som igår, natten du föddes.


Du kom med en sån fart och har tagit oss med storm sedan dess. Du är livsglad, tokig, älskvärd och du berikar livet för oss varendaste dag.


När man har ett decemberbarn får man fira när det är som allra mysigast men väntan har varit lång. Du

frågade mig när skolan hade börjat om vi kunde ha ditt kalas redan då för att du inte orkade vänta längre. Idag är dagen äntligen här, din födelsedag. 


Jag älskar dig Leonore. Tack för att jag får vara din mamma. Idag ska du firas precis på det vis som du önskar. Med födelsedagssång, risgrynsgröt framför julkalendern, kalas med familjen, kladdkaka till efterrätt och en och annan födelsedagspresent. Idag är det din dag att skina och jag lovar dig att vi kommer att överösa dig med vår kärlek och glädje🤎.

5
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00