ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ibland blir det inte som man har tänkt sig…

/

Vi har bokat av vår resa till New York.

Vår magkänsla att åka just nu när den nya virusvarianten trät fram är inte bra. Jag fick ont i magen av att befinna mig så långt om t.ex. Sverige/ USA stänger gränserna.

Såklart kändes det tråkigt att avboka men läget såg annorlunda ut då. Vi befinner oss fortfarande i en pandemi och mentaliteten ”vi får se” sitter kvar. Det kommer förhoppningsvis fler chanser men just nu känns det bäst att stanna hemma.

Jag älskar julmyset och tröstar mig med att det blir fler mysiga nedräknings dagar fram till jul på hemmaplan. Något jag inte heller hade räknat med var dagens kyla. Idag har jag haft en krispig dag utomhus tillsammans med Clean. Vi spelade in en cool film och spenderade hela förmiddagen utomhus. Vid lunch var jag en istapp och såg att jag hade gått 17.000 steg INNAN lunch 😅❄️.

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00